Le Méridien İstanbul Etiler'in eşsiz restoranı La Torre'de Işıltılı Bir Yılbaşı Gecesi - Son Dakika
Güncel

Le Méridien İstanbul Etiler'in eşsiz restoranı La Torre'de Işıltılı Bir Yılbaşı Gecesi

Le Méridien İstanbul Etiler\'in eşsiz restoranı La Torre\'de Işıltılı Bir Yılbaşı Gecesi

İstanbul'un yeni ve gözde bölgesi Etiler'e değer katan Le Méridien İstanbul Etiler, popüler yaşam, sanat, eğlence ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile de konuklarına göz kırpıyor.

28.12.2013 10:42

Şefin Lezzet Karnavalı

Tat, renk ve aromaların kusursuz buluşma noktası La Torre'de bu yılbaşı bir karnaval havasında kutlanıyor. La Torre Restoran'ın yetenekli şefleri tarafından birbirinden farklı, yeni ve sıra dışı lezzetler, akrobatik şovlar ile canlı yemek istasyonlarında misafirlere sunuluyor.

Lé Méridien Istanbul Etiler'in yaratıcı şefi Tarkan Özdemir, "Misafirlerimize yılbaşında unutulmaz bir deneyim yaşatmak istiyoruz. Bu yüzden kendilerini La Torre'ye, büyüleyici renklerinin içerisinde canlı yemek şovlarının sunulacağı Şefin Lezzet Karnavalı'na davet ediyoruz" diyor

Yılbaşı gecesine özel olarak tasarlanan La Torre restoran alışılmadık renk ve tatlarla ışıldayacak. Piyano, gitar ve yan flüt çalan ve sesi dünya çapında güzelliğe sahip olan solist Zerrin Mete sahne alacak.

Canlı Müzik ve DJ performansının saat 01.00'e kadar devam edeceği yılbaşı programı sınırsız yerli içki dahil kişi başı 329 TL.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Le Méridien İstanbul Etiler'in eşsiz restoranı La Torre'de Işıltılı Bir Yılbaşı Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement