Liseler Arası Bowling Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Liseler Arası Bowling Turnuvası Düzenlendi

Liseler Arası Bowling Turnuvası Düzenlendi

İnegöl Belediyesi bu çerçevede Liseler arası Bowling Turnuvası düzenledi.

19.10.2012 15:39

Bursa İnegöl'de kültür-sanat etkinlikleri kapsamında her ay bir etkinlik takvimi yayınlayarak birbirinden farklı ve birbirinden güzel birçok değişik etkinliği ilçe halkıyla buluşturan İnegöl Belediyesi bu çerçevede Liseler arası Bowling Turnuvası düzenledi.

İlçedeki tüm liselerin davet edildiği turnuvaya; Ticaret Meslek, Dört Çelik Endüstri Meslek, Salih İbrahim Kırcalı Sağlık Meslek, Turgutalp Anadolu ve Nuh Mehmet Küçükçalık Liseleri katılım gösterdi.

Bu organizasyonla yoğun bir şekilde eğitim öğretim faaliyeti yapan liseli öğrencileri farklı bir etkinlikte buluşturmak ve liseler arasında kaynaşmayı sağlamak istediklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, "Öğrencilerimizin ders yoğunluklarının yanında derslerine daha iyi motive olmalarını ve eğlenceli olan bu oyun sebebiyle stres atmalarını hedefledik. Okullarımız arasındaki kıyasıya mücadelenin, aynı okul öğrencileri arasında perçinlemeye olanak tanımasını arzu ettik" dedi.

Turnuvanın 15 Ekim 2012 tarihinde başladığını belirten Şahin, "Turnuvamıza her okuldan 6 kişi 3 erli takımlar halinde katılıp yarıştılar. Yapılan maçlarda yüksek puan alan takımlar ise final oynamaya hak kazandı. Ben turnuvamıza katılan liselerimize bir kez daha teşekkür ediyor, turnuvamızda derece alan okullarımızı kutluyorum" dedi.

Konuşmanın ardından final müsabakasında dereceye giren takımlara kupaları verildi. 1. 387 puanla Turgutalp Anadolu Lisesi, 2. 332 puanla Ticaret Anadolu Lisesi, 3. ise 321 puanla Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Liseler Arası Bowling Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement