Lıttle Caesars Keyfini Facebook'tan Çıkmadan Yaşa - Son Dakika
Güncel

Lıttle Caesars Keyfini Facebook'tan Çıkmadan Yaşa

Lıttle Caesars Keyfini Facebook\'tan Çıkmadan Yaşa

Little Caesars, şimdi de Facebook üzerinden sipariş verme dönemini başlatıyor.

28.12.2013 11:30

Yarım asırlık tarihi ile tüm dünyada en çok tercih edilen ilk üç pizza zincirinden biri olan Little Caesars, şimdi de Facebook üzerinden sipariş verme dönemini başlatıyor. LittleCaesarsTR sayfasını ziyaret eden tüm Facebook kullanıcıları, profillerinden çıkmadan anında pizza siparişi verme keyfine ortak oluyor.

Little Caesars, internet tutkunu pizza severleri de unutmuyor. Hem Facebook'ta gezinirim hem de pizza keyfini sürerim diyenler, Little Caesars'ın Facebook sayfasında buluşuyor. Yeni uygulaması ile Facebook üzerinden sipariş vermeyi mümkün kılan Little Caesars, böylelikle kullanıcılara profil sayfalarından çıkmadan sipariş verme kolaylığı yaşatıyor.

www.facebook.com/LittleCaesarsTR adresi üzerinden gerçekleştirilen yeni sipariş uygulamasını kullanmak için sayfada yer alan online sipariş sekmesini tıklamak yeterli oluyor. İşlemin ardından Little Caesars'ın web sitesindeki ana ekrana yönlenen kullanıcılar sitede geçerli olan tüm kampanya ve promosyonlardan da faydalanabiliyor.

Türkiye'yi nefis kenar ile buluşturan Little Caesars, özel reçeteli günlük taze hamuru ve bol malzemesi ile pizza algısını başka boyutlara taşıyor. Özel sosu ile aklınızı başından alan Little Caesars pizzalar, kalitenin en hesaplı adresi olmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lıttle Caesars Keyfini Facebook'tan Çıkmadan Yaşa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement