Lojistik Yönetimi Zirvesi - Son Dakika
Güncel

Lojistik Yönetimi Zirvesi

Lojistik Yönetimi Zirvesi

LC Waikiki: Tedarik zincirlerinin hedefi müşteriyi memnun etmektir.

25.04.2013 10:54

İstanbul'da 15'inci kez düzenlenen "Lojistik Yönetimi Zirvesi"nde konuşan LC Waikiki Tedarik Zinciri Direktörü Erdem Çalışkan, "Tedarik zincirlerini ulusal ölçekten global ölçeğe dönüştürmek konusu çok önemli. Tedarik zincirlerinin nihai hedefi, müşteriyi memnun etmektir" dedi.

Bu yıl 15'incisi düzenlenen, tedarik ve lojistik alanında öncü firmalardan temsilcilerin katıldığı "Lojistik Yönetimi Zirvesi"nde, LC Waikiki Tedarik Zinciri Direktörü Erdem Çalışkan, LC Waikiki'nin tedarik zinciri konusundaki gelişimini anlattı.

Zirvenin ilk gününde "Tedarik Zincirini Ulusal Ölçekten Global Ölçeğe Dönüştürmek" başlığı altında konuşma yapan Erdem Çalışkan, bu dönüşümde stratejinin belirlenmesi, global ekip ve global kültür dönüşümünün sağlanması, yeni operasyonel becerilerin kazanılmasının temel taşları oluşturduğu belirterek, "Online satışların payı da giderek artıyor. Tedarik zincirlerinin nihai hedefi, müşteriyi memnun etmektir" dedi.

Türkiye moda perakende sektörünün lideri olan LC Waikiki, yurt içi ve yurt dışında artan iş hacmine paralel olarak tedarik zincirini de genişletiyor. 7 ülkeye dağılmış ekipleriyle global bir yapıda tedarik zincirine sahip olan LC Waikiki, bu konudaki yetkinliklerini geliştirerek büyümeyi hedefliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lojistik Yönetimi Zirvesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement