Lösemililere Özel Yılbaşı Partisi - Son Dakika
Güncel

Lösemililere Özel Yılbaşı Partisi

Lösemililere Özel Yılbaşı Partisi

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi’nde yatmakta olan 40 lösemili çocuk, düzenlenen yılbaşı partisinde doyasıya eğlendi.

30.12.2013 16:00

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi'nde yatmakta olan 40 lösemili çocuk, düzenlenen yılbaşı partisinde doyasıya eğlendi.

OMÜ Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi Hematoloji ve Onkoloji Bölümü'nde yatan ve ayaktan tedavi gören lösemi hastaları için yılbaşı öncesi eğlence düzenlendi. Konferans salonunda düzenlenen etkinliğe OMÜ Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi Hematoloji ve Onkoloji Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Davut Albayrak, Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Gökhan İnat, çok sayıda lösemi hastası ve aileleri katılırken, üniversite öğrencileri de eğlenceye eşlik etti.

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği'nin (LÖSAM) katkılarıyla, Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Gökhan İnat ve birçok kuruluşun destek verdiği yeni yıl eğlencesinde ilk olarak, LÖSAM Başkanı ve Hematoloji-Onkoloji Öğretim Üyesi Prof. Dr. Davut Albayrak, lösemili çocuklar ile birlikte pasta kesti. Daha sonra lösemi hastası çocuklar yanından ayıramadıkları serumları ile Kayu ve palyaço eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Samsun Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından çalınan müziklerle doyasıya eğlenen lösemili çocuklara aileleri de eşlik etti.

Yılbaşı öncesi lösemili çocuklar için bir eğlence düzenlediklerini söyleyen Öğretim Üyesi Dr. Gökhan İnat, "Çocuk hastanemizdeki bütün servislerimizden çocuklarımız geldi. Bu etkinliğimizde bizlerle beraber oldular. Hem biz hem LÖSAM hem üniversite hem de hematoloji bölümü olarak bu arkadaşlarımızın hep yanlarında olmak istiyoruz. Bugün üniversitemizin bütün bölümlerinden arkadaşlarımız geldi, hep beraber bu eğlenceyi yapmaya çalıştık. Lösemili çocuklarımızın 1 saat yanlarında olmak bizim için çok büyük bir gurur ve sevinç kaynağı. Biz bu etkinliklerimizi yılbaşından 20 gün öncesinden planlıyoruz. Önce küçük bir hediye kampanyamız oluyor. Çocuklarımız isteklerini küçük bir kağıda yazıp bize iletiyorlar. Biz de bunları Samsun'da, Ankara'da elimizin uzandığı her yerde arkadaşlarımıza, dostlarımıza gönderiyoruz ve hayallerini gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Hediyelerini tamamlayıp serviste dağıtımını yapıyoruz. Daha sonra eğlencemize davam diyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Lösemililere Özel Yılbaşı Partisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement