Madalya Avcıları İş Başında - Son Dakika
Güncel

Madalya Avcıları İş Başında

Madalya Avcıları İş Başında

Osmangazi salona damga vurdu.

12.02.2013 14:28

Osmangazi Belediyespor Atletizm Takımı, İstanbul Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu'nda düzenlenen yıldızlar salon ligi elemelerinde Türkiye 2.si oldu.

Osmangazi Belediyespor Atletizm Takımı pistlerde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Hem ferdi hemde takım olarak elde ettiği başarılarla Bursa'nın yüz akı olan Osmangazi Belediyespor, geçen hafta İstanbul'da düzenlenen Yıldızlar Ligi Eleme Kademesi'nde Türkiye 2.'si olarak bir büyük başarının daha altına imza attı.

Osmangazi Belediyespor Atletizm Takımı'nın başarılı sporcularından Songül Konak, İstanbul Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu'nda düzenlenen yarışmalarda 400 metre kategorisinde tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu. Yine Tuğba Yeni ise yüksek atlama kategorisinde Türkiye 2.'si olurken, üç adım atlama kategorisinde Rümeysa Efe de Türkiye ikincisi olmayı başardı.

Diğer başarı kazanan sporcular ise şu şekilde; uzun atlama kategorisinde Semanur Efe Türkiye 2.'si, 1500 metre kategorisinde Canan Kılıç Türkiye 3.'sü, 800 metre kategorisinde Arzu İper Türkiye 3.'sü. Hatice Özyürek 60 metre engel kategorisinde Türkiye 3.'sü ve 200 metre kategorisinde ise Seray Şentürk Türkiye 3.'sü oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Madalya Avcıları İş Başında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement