MAGICFORM'un Baby Doll'ları ile Karşı Konulmaz Şıklık - Son Dakika
Güncel

MAGICFORM'un Baby Doll'ları ile Karşı Konulmaz Şıklık

MAGICFORM\'un Baby Doll\'ları ile Karşı Konulmaz Şıklık

MAGICFORM, "Historical Roses" Koleksiyonunda yer alan Baby Doll Serisi ile sizi muhteşem bir moda yolculuğuna çıkarıyor.

25.03.2013 15:42

1950'lerden bu yana hayatımızda olan baby doll'lar kumaş ve renk alternatifleriyle popülerliğini koruyarak kadınların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. 1956'da yapılan "Baby Doll" filminin öncülüğünde ortaya çıkan trend, feminen bir görünümden rocker chic stiline kadar geniş bir yelpazede hayat buluyor.

MAGICFORM'un Baby Doll serisi; kendine güvenen, dinamik ve her daim kendini genç hisseden kadınların gözdesi olarak yerini koruyor. Serinin tasarımlarında dantel, saten, tül gibi detayların yanı sıra siyah, kırmızı ve saks mavisi gibi iddialı bir renk paletine yer verildi. Edwardiana ve Victoriana stilleri saten ve ipeğin floral desenlerle buluşmasıyla asaleti vurgularken, Gothic-styled Baroque ise siyah ve dantel kullanımında Courtney Love'ın grunge görünümünü elde etmenizi sağlayacaktır.

Baby doll rahat kalıbı ve trend renkleriyle tüm vücut tipleri için birçok seçenek sunmasıyla birlikte, fonksiyonel oluşuyla da istediğiniz kimliğe bürünmenizi sağlıyor.

Markanın, BABY Doll Serisi'ni, Nişantaşı Valikonağı Caddesi ve Kanyon Alışveriş Merkez'inde bulunan MAGICFORM konsept mağazalarında, Türkiye'de 200'ü aşkın satış noktasında, Boyner ve Debenams zincirlerinde ve www.magicformshop.com online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MAGICFORM'un Baby Doll'ları ile Karşı Konulmaz Şıklık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement