Mahallelere Yeşil Alan Takviyesi - Son Dakika
Güncel

Mahallelere Yeşil Alan Takviyesi

Mahallelere Yeşil Alan Takviyesi

MANİSA Belediyesi, Artan Yaz Sıcakları Nedeniyle Çim İhtiyacı Olan Bölgelere Rulo Çim Takviyesi Yapmaya Başladı.

18.08.2010 19:08  Güncelleme: 00:23

Aşırı sıcaklar nedeniyle normal çimlemenin zarar göreceği nedeniyle yapılan hizmet, vatandaşlardan da olumlu tepkiler aldı. Rulo çim yapılan bölgelerde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çim ekim mevsimine kadar ihtiyaç olan bölgelerde rulo çim yapımına devam edileceğini söyledi.

Artan sıcaklıklar nedeniyle mevsimlik çim ekimi yapılamayan bölgelerde, Manisa Belediyesi tarafından rulo çim hizmeti başladı. Yapılan çalışmalardan vatandaşlar memnuniyet duyarken, Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, rulo çim serme çalışmalarını yerinde inceledi. Rulo çimlerin dayanıklı ve dört mevsim yeşil kalma özelliğine sahip olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Yaz mevsiminin gelmesiyle sıcaklarda aşırı artış görünüyor.

Özellikle Manisa'mızda bu sıcaklıklar mevsim normallerinin oldukça üzerinde seyrediyor. Bu nedenle mevcut çimlerin yetişemeyeceğini gördük ve ihtiyaç olan bölgelerde rulo çimleme çalışması yaptık. Vatandaşlarımız da bu çalışmalarımıza olumlu tepki gösteriyor" dedi.

Çalışma çim ekim zamanına kadar devam edecek

Çim ekim mevsimine kadar ihtiyaç olan bölgelerde rulo çim çalışmalarının devam edeceğini belirten Başkan Ergün, rulo çim serilen ve serilecek olan bölgeleri şöyle sıraladı; "Süreyya Piknik Alanı'nda rulo çim çalışmasına başladık.

Ayrıca Mehmet Akif Ersoy Bulvarı, Adliye önü, Sultan Kafe&Restaurant önü ve Belediye önünde bu çalışmalarımızı tamamladık. Manisa Lisesi karşısındaki çalışmasına devam ettiğimiz Gençlik Parkı'nda da yine rulo çim serme uygulamasını yapacağız."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mahallelere Yeşil Alan Takviyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement