Malatya'da Öğrencilere Diş Macunu ve Fırçası Dağıtılıyor - Son Dakika
Güncel

Malatya'da Öğrencilere Diş Macunu ve Fırçası Dağıtılıyor

Malatya\'da Öğrencilere Diş Macunu ve Fırçası Dağıtılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilkokul ve ortaokuldaki öğrencilere 10 bin diş fırçası ve macunu hediye ediliyor.

12.10.2016 13:30

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilkokul ve ortaokuldaki öğrencilere 10 bin diş fırçası ve macunu hediye ediliyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Sağlık Şube Müdürlüğünce ilkokul ve ortaokuldaki öğrencilere 10 bin diş fırçası ve macunu dağıtılıyor.

TOKİ İlk ve Ortaokulu'nda öğrencilere diş macunu ve fırçası verildi. Burada öğrencilerle konuşan Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ziya Kesriklioğlu, diş sağlığının önemine dikkati çekerek, doktorların birçok hastalığın tetikleyicisinin diş sağlığından geçtiğini söylediğini belirtti.

Çocukların diş sağlığına katkıda bulunmak amacıyla diş sağlığı seti hediye ettiklerini kaydeden Kesriklioğlu, "Diş sağlığı için çocukluktan başlamak üzere temizlik ve bakım alışkanlığının edinilmesi önemli. Dolayısıyla bu mütevazı hediyeyi öğrencilerimize, çocuklarımıza sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay ise yapılan çalışmadan memnuniyet duyduklarını aktararak, okullarda öğrencilere verilmeye devam eden 10 bin diş fırçası ve macunu etkinliğinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malatya'da Öğrencilere Diş Macunu ve Fırçası Dağıtılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement