Malt İstanbul Bronx'ta - Son Dakika
Güncel

Malt İstanbul Bronx'ta

Malt İstanbul Bronx\'ta

Malt, özlediği Bronx seyircisiyle buluşuyor!

17.09.2012 13:28

28 EYLÜL CUMA

Konser: 22.30

Bilet fiyatı: 34 TL

En başarılı Türk Rock gruplarından Malt, en beğenilen şarkılarını İstanbul Bronx sahnesinde seslendiriyor. Sahne performansları ve şarkılarıyla dinleyenlerinin gönlünde yeniden taht kuracak grup 28 Eylül Cuma akşamı İstanbul Bronx sahnesinde!

'90'lı yıllarda Badluck grubunun solistliğini yapan, ekranların tanınan simalarından Cenk Durmazel'in MALT ile hazırladığı ilk albüm olan "Kendi Adını Taşıyan İlk Albüm" 2007 yılında müzik marketlerde yerini aldı.

Yol albümü niteliğinde olan Malt'ın "Kendi Adını Taşıyan İlk Albüm"ü eğlenceli, hayatı sorgulayan ve ironi yüklü sözlerinin yanı sıra, sert ve enerjik sounda sahip bir performans albüm niteliğinde.

Albümdeki tüm şarkıların sözleri Cenk Durmazel'e ait. Besteler ise gurubun ortak çalışmasının sonucu. MALT, Cenk Durmazel (vokal), Cenk Turanlı (bas), Barış Ertunç (gitar) ve Güray Gürsoy'dan (davul) oluşuyor.

2010 yılında çıkarttıkları ikinci albümleri olan 'Arıza' ile başarılı bir işe daha imza atan grup, dinleyenlerinin gönlünü yeniden fethetti. İkinci albümde de tarzını koruyan MALT, verdikleri konserlerle kitlesini genişletmeye devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Malt İstanbul Bronx'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement