Manisa'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Yakalandı

Manisa\'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Yakalandı

Manisa'nın Akhisar ilçesinde düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde, ruhsatsız tüfek ve 2 kurusıkı tabanca ele geçirildi, 4 şüpheli yakalandı. Operasyonda, 19,62 gram esrar, 1 gram sentetik kannabinoid, ruhsatsız tüfek, 5 kartuş, 2 kurusıkı tabanca ve 6 fişek ele geçirildi. Konuyla ilgili Y.U. (38), R.S. (31) O.Ç. (44) ve K.S (35) 'uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak' suçundan gözaltına alındı. Öte yandan haklarında yakalama kararı ve kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 4 kişi de yakalandı.

03.08.2023 13:54

Manisa'nın Akhisar ilçesinde düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde, ruhsatsız tüfek ve 2 kurusıkı tabanca ele geçirildi, 4 şüpheli yakalandı.

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Büro Amirliği ekiplerince 10 adrese uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Operasyonda, 19,62 gram esrar, 1 gram sentetik kannabinoid, ruhsatsız tüfek, 5 kartuş, 2 kurusıkı tabanca ve 6 fişek ele geçirildi.

Konuyla ilgili Y.U. (38), R.S. (31) O.Ç. (44) ve K.S (35) "uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak" suçundan gözaltına alındı.

Öte yandan haklarında yakalama kararı ve kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 4 kişi de yakalandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manisa'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement