Mardin Şehit Sakarya, Törenle Uğurlandı Ek - Son Dakika
Güncel

Mardin Şehit Sakarya, Törenle Uğurlandı Ek

Mardin Şehit Sakarya, Törenle Uğurlandı Ek

Nusaybin'de çatışma: 1 binbaşı, 2 emniyet amiri şehit, 5 yaralı (ek)ŞEHİT SAKARYA, TÖRENLE UĞURLANDIMardin'in Nusaybin İlçesi'nde şahit olan 5 güvenlik görevlisinden Emniyet Amiri Doğan Sakarya için Mardin İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi.

07.04.2016 17:51

Nusaybin'de çatışma: 1 binbaşı, 2 emniyet amiri şehit, 5 yaralı (ek)

ŞEHİT SAKARYA, TÖRENLE UĞURLANDI

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde şahit olan 5 güvenlik görevlisinden Emniyet Amiri Doğan Sakarya için Mardin İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi.

Törene, Vali Ömer Faruk Koçak, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Tören, şehidin naaşının Devlet Hastanesi morgundan alınıp, alana getirilmesi ile başladı. Saygı duruşu ve şehidin özgeçmişinin okunmasının ardından İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun'un şehit için dua okuması ile sona erdi. Törenden sonra şehit emniyet amirinin silah arkadaşları, şehidin cenazesini tören mangası yerine kendileri tekbirlerle ambulansa taşıdı.

Şehit Emniyet Amiri Doğan Sakarya'nın cenazesi toprağa verilmek üzere uçakla memleketi Manisa'ya gönderildi. Törenden sonra bir grup vatandaş ellerinde dev Türk bayrağı ile Emniyet Müdürlüğü'nden valiliğe kadar teröre tepki yürüyüşü yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin Şehit Sakarya, Törenle Uğurlandı Ek - Son Dakika


Advertisement