Marshall'la Tohum Atmaya Hazır Mısınız? - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Marshall'la Tohum Atmaya Hazır Mısınız?

Marshall\'la Tohum Atmaya Hazır Mısınız?
03.05.2012 14:12  Güncelleme: 14:20

AkzoNobel Marshall Boya, 2012 Teması, Renk Paleti ve Renkleri ile hayatı renklendirmeye devam ediyor.

2012'nin beş ana renk trendinden biri olan "Tohum Atmak" teması, günümüz şehir yaşamında, daha yeşil, daha taze ve sadece bir tohum ekerek yepyeni bir hayatın mümkün olduğunu vurguluyor.

"Dünyanın hayalperestlere ihtiyacı var"

AkzoNobel Marshall Boya'nın "Tohum Atmak" başlığı altında topladığı trendi, değerli, sağlıklı, narin, özgün ve yeni bir hayat kavramlarıyla özdeşleşiyor. "Dünyanın hayalperestlere, en önemlisi de hayallerini gerçek yapanlara ihtiyacı var" felsefesinin canlı örneğini temsil ediyor. Özellikle doğayla olan kişisel bağımızla ilgili olan bu temanın, ilk bakışta sıradan gibi görünmesine karşılık yakından incelendiğinde bütün bir bitkinin, küçücük bir tohumdan büyüyebileceğini gösteren hoş bir gerçeklik hakkında olduğu anlaşılıyor.

Doğayı evinize davet edin

Küçük bir tohum, insanlar için değeri olan birçok şeyi ifade ediyor. Bitkiler, birer dekoratif öğe olmanın ötesine geçerek, doğanın hassas dengesi ve önemini de yansıtıyor. Doğayı, evin içine kadar getirerek, insanların, doğanın sunduklarıyla yaşamasını, körpe yaprakların güzelliği ve aniden açan çiçeklerin sürprizlerinden keyif almasını sağlıyor. Hindistan'da Ayurvedik pratisyenler hastalara, tedavi edici özelliklere sahip bitkileri, evlerinde yetiştirmelerini tavsiye ediyor. Bitkiler, hem ruha hem de bedene iyi geliyor. Ayrıca, günümüzde insanlar evlerinin içinde ya da varsa bahçelerinde kendi sebzelerini yetiştiriyor, şehrin en ümitsiz kısımları, daha iyi birer yaşam alanı haline geliyor.

Filizlerin tazeliği, su yeşili ve parlak çiçek renkleri bir arada

Bitkilerin yaptığı fotosentezden ilhamını alan temanın renk paletinde, erken baharın verdiği his ile fidan ve filizlerin tazeliğinin olduğu kadar su, güneş, toprak ve kil de önemli yer tutuyor. Renk paletindeki su yeşili, yağmur bulutları, soluk pastel ve nötrler, koyu toprak tonları ve parlak çiçek renkleriyle birlikte kullanılarak, keyifli bir iç mekan bahçesi oluşturuyor.

AkzoNobel Marshall Boya, hayatı renklendirmek için çalışıyor

Dünyanın en büyük boya ve kaplama kuruluşu olan AkzoNobel, aynı zamanda da esaslı bir ölçekte özel kimyevi maddeler üretimi alanında faaliyet gösteriyor. Küresel olarak, gerek sanayiye gerek tüketicilere yeni ve gelişmiş ürünler sunmanın yanı sıra müşterilerinin ihtiyaçlarına da kalıcı çözümler üretiyor. Dünya çapında 80 ülkede, yaklaşık 60 bin çalışana sahip olan AkzoNobel, mükemmelliğe odaklı üretim süreçleriyle Yarının Cevaplarını Bugün Veriyor. Kuruluşu 1954 yılına dayanan Türkiye dekoratif boya pazarının lider markası Marshall ise 1998 yılı itibariyle AkzoNobel'in gücüyle büyümeye devam ediyor. AkzoNobel Marshall Boya bugün, Türkiye'nin yanı sıra başta KKTC, Rusya Ukrayna, Kazakistan, Özbekistan, Tacikistan, Bulgaristan, Kosova, Makedonya ve Arnavutluk olmak üzere toplam 15 ülkede faaliyet gösteriyor. Ürün grupları arasında; iç cephe boya ve astarı, dış cephe boya kaplama ve astarları, ahşap metal boya, tutkallar, macunlar, özel amaçlı ürünler, tinerler, dış cephe ısı yalıtım sistemleri, ahşap koruyucu ve vernikler yer alıyor. AkzoNobel Marshall Boya, üretimden son kullanıcıya ulaştığı süreç içerisinde nihai ürün faydaları dahil olmak üzere, insan sağlığı ve çevreye karşı duyarlılığını uluslararası standartları referans alarak ön planda tutuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Marshall'la Tohum Atmaya Hazır Mısınız? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement