Masa tenisi: Kadınlar ETTU Şampiyonlar Ligi - - Son Dakika
Güncel

Masa tenisi: Kadınlar ETTU Şampiyonlar Ligi -

Fenerbahçe Kulübü Masa Tenisi Şubesi Kaptanı Gürhan Yaldız, Şampiyonlar Ligi Kupası'nı İstanbul'daki karşılaşmadan galip gelerek kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

08.03.2014 06:47

Fenerbahçe Kulübü Masa Tenisi Şubesi Kaptanı Gürhan Yaldız, Şampiyonlar Ligi Kupası'nı İstanbul'daki karşılaşmadan galip gelerek kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Final maçının ilk ayağında deplasmanda TTC Berlin Eastside takımına 3-2 mağlup olan Fenerbahçe takımının tenis şubesi kaptanı Gürhan Yaldız, yaptığı açıklamada, 3-2'lik mağlubiyetin kendileri için en iyi mağlubiyet olduğunu belirtti.

Yaldız, ''Grup maçında zaten 3-2 kaybetmiştik burada. Rövanşını İstanbul'da 3-1 kazandık. Tekrar aynı tekerrürler olsun istiyoruz tabi ki İstanbul'da 3-1 ile kupayı alalım istiyoruz ama deplasman bu maçın içinde her şey var. Özellikle Şampiyonlar Ligi finali her an her türlü skor avantajı olan yerden bile set kaybedebiliyorsunuz ki bunu yaşadık bu maçta. Özellikle Melek'in dördüncü maçta 3 sette de önde olmasına rağmen maçı 3-1 bitirecekken 3 seti de kaybettik 2-2'ye geldi ve 3-2 kaybettik'' diye konuştu.

İstanbul'da maçı kazanarak kupayı almak istediklerini ifade eden Yaldız, şunları kaydetti:

''Şampiyonlar Ligi zor bir maç, tüm maçlarımızı böyle oynadık bu ana kadar. Bu maçın içinde her türlü skor var. İstanbul'da 3-0'lık skor bile olabilecek düzeyde. O yüzden çok fazla bir şey kaybettiğimize inanmıyorum çünkü 3-2 kaybetmek ya da kazanmak bence aynı skor. Onun için bizim hedefimiz İstanbul'da 3-1 ile kupayı kazanmak.''

Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen de Fenerbahçe'nin çok iyi oyunculara sahip olduğunu ve İstanbul'da kupanın kazanılacağına inandığını belirtti.

Çimen, finalin iki ayaklı olduğunu anlatarak, şunları söyledi:

''Ben ümit ediyorum ki Fenerbahçe İstanbul'da bu maçı alacak. Maçlar çok yakın gitti. Bizim sporculara baktığınızda aralarında aslında çok fark var bizim sporcular çok daha üstün. Ben inanıyorum ki İstanbul'da bu maç bizim lehimize dönecek. Biz Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olacağız ve bu Türkiye'de bir ilk olacak. Ümidi kesmemek lazım, iyi çalışmak lazım. Sporda bunlar da var. Ama ben rövanşı alacağımızı tahmin ediyorum."

Masa tenisi: Kadınlar ETTU Şampiyonlar Ligi -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Masa tenisi: Kadınlar ETTU Şampiyonlar Ligi - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement