Maşukiyeliler Üzülmez'i Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Maşukiyeliler Üzülmez'i Ağırladı

Maşukiyeliler Üzülmez\'i Ağırladı

Hüseyin Üzülmez, Maşukiye Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Üzülmez, "Devlet malını yemeyecek, yedirmeyeceğiz" dedi.

05.03.2014 14:47

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Üzülmez, seçim turlarını yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Üzülmez, önce ki günde Maşukiye'de Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Maşukiyeliler toplantıya yoğun ilgi gösterdiler. Akasya Alabalık Tesislerinde gerçekleşen toplantı programına Üzülmez'in yanı sıra; Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, İl genel Meclisi Üyesi Hüseyin Yazıcı, Gençlik Kolları Başkanı Mete Aydın, Meclis Üyesi adayları, Ak Parti Maşukiye Mahalle Başkanları, kanaat önderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KANDAZ, ASLAN YATTIĞI YERDEN BELLİ OLUR

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren, aynı zamanda Maşukiyeli olan İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Mahalle sakinlerinin yoğun katılımından duyduğu memnuniyeti belirtti. "Aslan yattığı yerden belli olur" diyen Kandaz, "Maşukiye; 2009 yerel seçimleri, 2010 referandum ve 2011 Genel seçimlerin de bize her zaman büyük destek verdi. Bu gün bu güzel tablo gösteriyor ki, 30 Mart günü Maşukiye desteğini daha da arttıracaktır" dedi.

ÜZÜLMEZ, HİÇBİR NEFSİ BEKLENTİM YOK

Büyük bir azim, büyük bir heyecanla seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz diyen, Ak Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Üzülmez,"Kartepe'de var olan kaynakları harekete geçirerek halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Devletin malını, sizlerin hakkını yemeyecek, yedirmeyeceğiz. Kartepeli hemşehrilerimize hizmet etmekten başka hiçbir nefsi beklentim olmadığını belirtmek isterim. Hizmet gayemiz; Kartepeli vatandaşlarımızın gönlünde yer edebilmek, kalplerine sevgi' yi işlemektir" dedi.

MAŞUKİYELİLERE MÜJDE

Maşukiyelilere bir de müjde veren Üzülmez, Maşukiye girişi Meydan projesini hayata geçireceklerini belirtti. Üzülmez, "Maşukiye, doğa harikası bir mahallemiz. Turizmde Kocaelinin kapısı durumunda ki Maşukiye'yi, Türkiye'nin hatta Dünyanın Turizm kapısı olmasını sağlayacak çalışmalar ortaya koyacağız. Maşukiye transit gelip geçilen bir yer olmaktan çıkacak, kilometrelerce öteden fark edilecektir. Tüm bu hizmetleri gerçekleştirebilmek için sizlerden kuvvetli bir destek ve yetki istiyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Maşukiyeliler Üzülmez'i Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement