Mersin - Samsun'da Sahada Bıçaklanan Teknik Direktör Ailesiyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Mersin - Samsun'da Sahada Bıçaklanan Teknik Direktör Ailesiyle Buluştu

Mersin - Samsun\'da Sahada Bıçaklanan Teknik Direktör Ailesiyle Buluştu

'653 Kez Beni Suçlamıştı'

16.09.2010 20:01

'653 KEZ BENİ SUÇLAMIŞTI'

Deplasmanda oynanan Samsunspor maçında ağabeyi tarafından saha içinde bıçaklanan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova, tedavisinin tamamlanmasının ardından ailesiyle buluştu, Mersin'e döndü. Ağabeyinin iddialarını yalanlayan Yeşilova, "Hakkımda çeşitli tarihlerde asılsız nedenlerle 653 kere suç duyurusunda bulundu. Bu suçlar arasında taciz, tecavüz ve benzeri yüz kızartıcı unsurlar var" dedi. Teknik direktörün babası Duran Yeşilova ise tutuklanan oğlunu suçlayıp, "Böyle evlat olmaz olsun. Beni de bisiklet hırsızlığı yaptığım gerekçesiyle suçlamıştı" dedi.

Samsunspor maçında ağabeyi Murat Yeşilova'nın bıçakladığı Yüksel Yeşilova, tedavisinin tamamlanmasının ardından kente döndü. Uçakla Adana'ya gelen Yeşilova, burada ailesiyle buluştu, ardından Mersin'e geçti. Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde babası Duran, annesi Latife, Alman asıllı eşi Ela, diğer ağabeyi Muhittin, amcası Seydi Yeşilova, kuzeni Hasan Gökçe ve bazı akrabaları ile yaptığı toplantıda, gazetecilerin karşısına çıkan Yüksel Yeşilova, " Almanya'da oğlumun karısına tecavüz etti" diyerek kendini suçlayan ağabeyi Murat Yeşilova'nın iddialarını yalanladı.

Ağabeyi Murat Yeşilova'nın 7 yıldır ailesi ile uğraştığını öne süren Yüksel Yeşilova, kendisi hakkında çeşitli tarihlerde asılsız nedenlerle 653 kere suç duyurusunda bulunduğunu belirterek, "Bu suçlar arasında taciz, tecavüz ve benzeri yüz kızartıcı unsurlar var. Bizler yine de kardeşimiz diye bunları görmezden geldik. Bizi tutan bir diğer konu da şerefimizin ayaklar altına alınmamasıydı. Ancak bu duruma geldik ve bunları açıklama gereği duyduk" dedi. Ağabeyinin 'fuhuş yaptırmak' suçundan sabıkası olduğunu da iddia eden Yeşilova, "Yalnız beni değil eşimi de zor durumda bırakacak iftiralar attı. Ben kendisine yardımcı olmak amacıyla devamlı sahip çıktım. Kendisine bugüne kadar 15 bin lira verdim, yardım ettim" diye konuştu.

Bıçaklanan ve bıçaklayan Yeşilova kardeşlerin babası Duran Yeşilova ise tutuklanan oğlunu, "Böyle evlat olmaz olsun" diyerek suçlayıp, "Beni de bisiklet hırsızlığı yaptığım iddiasıyla şikayet etmişti. Ben ve eşim iki kez umreye gittik, hacı olduk. Bizi bile kaç kere suçladı. Psikolojik sorunları var, bu sorunları aşamadı. Dengesiz bir adam. Annesi ile ilgili bir evladın akla gelmeyecek iftiralarını attı. Annesinin dostunun olduğunu söyledi, bizi hayretler içinde bıraktı. Şerefimizi temizlemek için elime silah alarak öldürmek istedim. Ancak annesi benim önümde durdu" diye konuştu.

Anne Latife Yeşilova da Murat Yeşilova'nın birçok kez savcılığa dilekçe verdiğini dile getirip, "Bu evlada para verirsen iyisin, vermezsen kötüsün. Hayatımızı çekilmez hale soktu. Hatta, birçok kez savcılığa dilekçe verip, benim öz oğlum olmadığı yönünde şikayette bulundu. Benim öz evladım beni red

dediyorsa, böyle evlat olmaz olsun" dedi.

Teknik direktörün Alman eşi Ela Yeşilova ise "Murat Yeşilova benim kendi aileme, annemin çalıştığı fabrikaya bile yazı yazarak iftiralar attı. Bu insan nasıl olur kardeşine iftira atar" diyerek ağladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin - Samsun'da Sahada Bıçaklanan Teknik Direktör Ailesiyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement