Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Eğriçam Mahallesi'ni ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Eğriçam Mahallesi'ni ziyaret etti

Başkan Özyiğit, Eğriçam Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Özyiğit, hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgilendirme yaptı. Mahalle muhtarı ile birlikte mahalleyi gezen Özyiğit, altyapı, yol düzenlemeleri ve yeşil alanlar gibi konuları görüştü. Vatandaşların sıcak karşılaması ve memnuniyeti belediye başkanını mutlu etti.

04.07.2023 12:33

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Eğriçam Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Özyiğit, hem kırsal hem de merkezdeki mahallelere ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Eğriçam Mahallesi'ni gezerek incelemelerde bulunan Başkan Özyiğit, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi, hayata geçirdikleri projelerle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Eğriçam Mahalle Muhtarı İbrahim Ünel ile mahalleyi gezen Özyiğit, şunları söyledi:

"Yenişehir Belediyesi olarak, projelerimizi hayata geçirirken vatandaşlarımızı da sürece dahil ediyoruz. Her bir fikir, öneri ve talep bizim için çok değerlidir ve yol göstericidir. Bu kapsamda mahalle mahalle, sokak sokak geziyoruz. Bugün Eğriçam Mahalle'mizdeydik. Mahallemizin altyapısı, yol düzenlemeleri, park ve yeşil alanları ile daha sağlıklı bir çevre konularında vatandaşlarımızla görüştük. Sıcak karşılamaları ve memnuniyetleri bizleri çok mutlu etti."

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Eğriçam Mahallesi\'ni ziyaret etti
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Eğriçam Mahallesi'ni ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement