MHP''li Rasim Acar Esenyurt'taki Saldırı Olayını Anlattı - Son Dakika
Güncel

MHP''li Rasim Acar Esenyurt'taki Saldırı Olayını Anlattı

MHP\'\'li Rasim Acar Esenyurt\'taki Saldırı Olayını Anlattı

Acar: Ben konuşma yapıyordum, o esnada ofisin önünde araçlarımızın taşlandığını fark ettik. Ne olduğunu anlayamadan bir kardeşimizi kaybettik.

29.01.2014 15:32  Güncelleme: 16:51

MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Rasim Acar, Bayrampaşa'da bulunan ALBA sanayi sitesini ziyareti sırasında bir gazetecinin sorusu üzerine Esenyurt'taki olayı anlattı. Acar "Araçların başında bekleyen arkadaşlarımızın üzerine silahlı, taşlı, sopalı gerçekleşti. Ne olduğunu anlayamadan bir kardeşimizi kaybettik. 6 arkadaşımız da yaralandı. Ciddi bir saldırıya uğradık" dedi.

"OFİSİN ÖNÜNDE ARAÇLARIMIZIN TAŞLANDIĞINI FARK ETTİK"

Olay sırasında yeni açacakları seçim irtibat bürosunda bulunduğu belirten Rasim Acar, "Biz o gün Esenyurt'ta 5 açılış programı yaptık. İlki Ardıçlı Mahallesinde yaptık. Orada halkın coşkulu teveccühü vardı. Ondan sonra Fatih mahallesine olay yerine intikal ettik. Oradaki toplantımızda seçim irtibat ofisimizin açılışını gerçekleştirdik. Sonra da içeride ilçe adayımızın konuşması vardı. Sonra ben bir konuşma yapıyordum. O esnada ofisin önünde araçlarımızın taşlandığını fark ettik. Birden hareketlilik olunca arkadaşlarımız dışarı çıktılar. ne olduğunu anlamaya çalıştılar. Gerek ilçe adayımız gerek teşkilatımız, arkadaşları sakinleştirip içeri aldık ve konuşmaya devam ettik. O esnada kadın kolları başkanımızda emniyete bildirdi ve biran önce güvenlik tedbiri alınması konusunda talepte bulundu" dedi.

"NE OLDUĞUNU ANLAMADAN BİR ARKADAŞIMIZI KAYBETTİK"

"Biz sakin şekilde konuşmalarımızı yaparken bu defa araçların başında bekleyen arkadaşlarımızın üzerine silahlı taşlı sopalı gerçekleşti" diyen Acar, "Ne olduğunu anlayamadan bir kardeşimizi kaybettik. 6 arkadaşımız da yaralandı. Ciddi bir saldırıya uğradık.

"TAMAMEN TEK TARAFLI BİR SALDIRIDIR"

Maalesef ülkemizin son dönemde siyasi anlamda çok ciddi bir olayla karşı karşıya olduğu gerçeğini, maalesef farklı yerlere çekerek çarpıtmaya çalıştılar. Bu tamamen tek taraflı saldırıdır.Böyle görmek lazımdır.

BÜTÜN SORUMLULUK İKTİDARINDIR"

Bu konuda iktidarın bir an önce bu işin arkasında nasıl hesaplar, kimler, hangi eller varsa aydınlatma zorunluluğu vardır. 30 Mart akşamına kadar Türkiye'deki siyasal hareketin bütün çalışmalarını güvenli bir şekilde gerçekleşmesini sorumluğu iktidarındır. Biz kendi güvenliğimizi sağlamamız için bir şeyler yapmayacağız. Biz siyasal bir partiyiz ve ben de MHP'nin adayıyım. Ben güvenlikle ilgili bunları düşünmek zorunda mıyım? Bu iktidarın sorumluğudur. İçişleri Bakanlığı ve kolluk kuvvetlerinin sorumluluğudur. Bunu biran önce tesis etmelerini bekliyoruz. Çünkü biz bütün açılışları bütün programları resmi program çerçevesinde yapıyoruz ve gerekli izinleri gerekli bilgileri mülki idari amirlerine bildiriyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP''li Rasim Acar Esenyurt'taki Saldırı Olayını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • oy için değermi: mhplilerin saldırı yapanların kim olduğunu çok açık bir şekilde bilmekte olduğu ama ölü olduğundan saklama gereği duymaktadırlar danışıklı dövüş olduğu düşünülmektedir ama yaptıklar hesap çarşıya uymadığı muhtemeldir. çünkü bugün hiç bir mhpli bu olay hakkında hiç bir açıklamaları olmamıştır. sonuç bir ölü 6 yaralı 2 1 Yanıtla
  • dumrul: aden sdenen geri eli armut toplamaz ancak açılışta ne demek güvenliğğii alın demek devlet ne güne duruyor ampülcüler sözüm size kaç oy cengiz eder kaç başkanlık eder polisi aramalarına pağmen gelmiyor derdiniz mhp eskisi gibi vuruyor kırıyoe diye oy toplamak ancak bu yaptıklarınızın yanınıza kalacağını sanmayın saldırıyı ampülcüler yapti demiyorum polisi göndermedi diyorum zalimler için yaşasın cehennem 2 1 Yanıtla
  • YAZIKLAROLSUN: AKLINA TURP SIKTIĞIMIN AMPÜLCÜLERİ TUTPTA MHP NİN KENDİKENDİNE SALDIRDIĞI GİBİ HABERLERLE YAPTIĞINIZ ADİLİKLE ELİNİZE NE GECECEK TÜM TÜRKİYEYİ ALSANIZDA MAZLUMUN AHI SİZİ BİTİRECEK PKK İLE AMLAŞIN SALIVERİN VATAN HAİNLERİNİ ŞEHİTLERİN AHI SİZİYAKAR BEKLEYİN GÖRÜN NASIL OLACAK APOYUDA ÇIKARIN MECLİSE SOKUN GÖREVİNİZİ TAM YAPIN 2 0 Yanıtla

Advertisement