MilletvekiLi Paksoy Akedaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

MilletvekiLi Paksoy Akedaş'ı Ziyaret Etti

MilletvekiLi Paksoy Akedaş\'ı Ziyaret Etti

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Akif Paksoy, Adıyaman-Kahramanmaraş Elektirik Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Balduk'a Makamında Nezaket Ziyaretinde Bulundu.

10.02.2011 21:55  Güncelleme: 21:58

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Akif Paksoy, Adıyaman-Kahramanmaraş Elektirik Dağıtım A.Ş. (AKEDAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Balduk'a makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Paksoy'a Mehmet İlçe Başkanı Mesut Tosun ve birde yönetici eşlik etti.

Hayırlı olsun temennileri ve iyi dileklerini sunan Milletvekili Mehmet Akif Paksoy; "AKEDAŞ'ın devraldığı bu görevi çok daha başarılı ve üst seviyede yürüteceğine inanıyorum. Bu görevi kalite ve estetik katarak güzelleştirecek yetenekli ve profesyonel arkadaşlarımız burada görevlendirilmişler. Zaten bu önemli kuruluş aynı Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız olan Mehmet Balduk gibi çok önemli bir şahsiyet tarafından yönetiliyor. Ben AKEDAŞ'ın ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ederek sayın Başkana da çalışmalarında başarılar diliyorum"dedi.

AKEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Balduk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sayın Milletvekilimiz Mehmet Akif Paksoy bey nezaket ziyaretinde bulundular. Çok sevindik mutlu olduk. Kendisine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum"diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MilletvekiLi Paksoy Akedaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement