Milletvekillerinden Başkan Çakır’a Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Milletvekillerinden Başkan Çakır’a Teşekkür

Milletvekillerinden Başkan Çakır’a Teşekkür

Çakır : Amacımız, Malatya ve Malatya İnsanına En Güzel Hizmeti Sunmaktır

15.06.2011 09:43

• Belediye Başkanı Ahmet Çakır: " Malatya'nın gelişmesi, sorunların çözümü, vatandaşlara en güzel hizmetin sunulması noktasında Milletvekillerimiz ve kurumlarımızla sürekli işbirliği halinde olacağız."

• 12 Haziran seçimlerinde AK Partiden seçilen Milletvekilleri, Malatya'da şehircilik anlamında önemli değişimlerin yaşandığını belirterek, Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibine teşekkür ettiler.

AK Parti Malatya Milletvekilleri Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret ederek, Malatya genelinde yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

14 Haziran Salı günü gerçekleşen ziyarete, AK Parti milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Öznur Çalık, H. Cemal Akın, Ömer Faruk Öz, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, 6. sıra milletvekili adayı Şanal Tosun ile kalabalık bir heyet katıldı.

Ziyaret sırasında yeni seçilen Milletvekillerini tebrik eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, seçimin istikrar ve huzur içerisinde geçtiğini söyledi.

Seçimin Malatya ve Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Çakır, meclise giden bütün milletvekilleri ile birlikte Malatya'ya hizmet etmeye, onlardan destek istemeye devam edeceklerini kaydetti.

Malatya hepimizin…

Başkan Çakır, "Malatya hepimizin. Amacımız, Malatya ve Malatya insanına en güzel hizmeti sunmak, sorunları hızlı bir şekilde çözmektir. Malatya'nın gelişmesi, sorunların çözümü, vatandaşlara en güzel hizmetin sunulması noktasında Milletvekillerimiz ve kurumlarımızla sürekli işbirliği halinde olacağız" dedi.

Vatandaşlar Belediye çalışmalarından memnun…

Seçim çalışmaları sırasında Malatya Belediyesi tarafından yapılan hizmet ve yatırımları da anlattıklarını kaydeden milletvekilleri, Malatya'da şehircilik anlamında önemli değişimlerin yaşandığını söylediler.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve tüm ekibine teşekkür eden milletvekilleri, vatandaşların belediye çalışmalarından memnun olduğunu ifade ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Milletvekillerinden Başkan Çakır’a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement