Minik İzcilere Büyük Görev - Son Dakika
Güncel

Minik İzcilere Büyük Görev

Minik İzcilere Büyük Görev

9 yaş grubu izciler, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi Heykel'deki tarihi binada ziyaret etti.

17.03.2012 13:41

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, makamında kabul ettiği Büyükşehir Belediyesporlu minik izcilere, çevrelerindeki insanlara liderlik yapmak ve topuma örnek olmak' gibi önemli bir görev verdi.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü İzcilik branşındaki 9 yaş grubu izciler, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi Heykel'deki tarihi binada ziyaret etti. Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Kulüp Müdürü Taha Başparmak ve BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş'ın da eşlik ettiği ziyarette, Başkan Altepe küçük izcilere nasihatlerde bulundu.

İzcilik faaliyetlerinin kentlilik bilincinin gelişmesi ve sağlıklı toplum açısından büyük önem taşıdığını belirten Başkan Altepe, "Sizler izcilik grubu olarak, çevreci anlayışla birlikte Bursa'ya sahip çıkan insanlar olacaksınız. Toplum içerisinde örnek kişiler olacaksınız. Okullardan tek tek seçilerek, izcilik takımlarına alındınız. Artık tüm hareketlerinize dikkat etmek ve iyi bir izci olmak zorundasınız. Özellikle oturduğunuz bölgelerde aktif olacaksınız.

Arkadaşlarınıza, çevrenizdeki insanlara liderlik yapacak, topluma örnek olacaksınız. Bizler, sizlerin yetişmesi konusunda, üzerimize düşen her türlü görevi en üst düzeyde yerine getirmeye hazırız. Bakınız; Bursa'nın en iyi yöneticileri, hocaları burada. Sizler için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırlar. Kamplardan, eğitimlerden geçeceksiniz. Yeter ki uygulamaya gidiniz. Yapılan çalışmalar, en iyi şekilde yetişmenizi sağlayacak. Her türlü spor hakkında bilgi sahibi, deneyimli insanlar olacaksınız. Çevrenizdeki insanlara yol göstereceksiniz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık da yaptıkları her faaliyette Büyükşehir Belediyesi'nin sınırsız desteğini arkalarında bulduklarını ve bu anlamda kendilerini şanslı hissettiklerini söyledi. Satık, "Belediyespor Kulübü olarak 9-11, 11-15, ve 15-17 yaş gruplarında 350 çocuğumuza izciliği öğretiyoruz. Çocuklarımızı haftada bir gün Merinos kongre merkezinde eğitimden geçiriyoruz. Kent bilincini, kent gönüllüsü olarak neler yapılabileceğini hocalarımız çocuklarımıza aktarıyor. Yaza kadar devamlılık sağlayarak sayıyı 3000'lere çekmeyi planlıyoruz. İnşallah Bursa'ya yakışır çok daha güzel faaliyetler gerçekleştireceğiz. Bizlere sundukları imkanlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'ye şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Bakan Babacan'a izci selamı

Bu arada minik izciler kendilerinden Başkan Altepe'yi ziyarete gelen Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile kapıda karşılaştı. Küçük izcilerde bir süre sohbet eden Babacan, izci selamı vererek, minik izcilerle vedalaştı. Başkan Altepe de günün anısına küçük izcilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minik İzcilere Büyük Görev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement