Minyatür Kitap Daha da Küçüldü - Son Dakika
Güncel

Minyatür Kitap Daha da Küçüldü

Minyatür Kitap Daha da Küçüldü

Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği Başkanı Şair Yazar Ümit Yaşar Işıkhan’ın gelirini Fransa’da tutuklu bulunan Ilıch Ramirez Sanches’e (Çakal Carlos) adadığı Dünya’nın okunabilir en küçük kitabının yeni baskısı okuyucularıyla buluşuyor.

29.12.2013 14:14

Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği Başkanı Şair Yazar Ümit Yaşar Işıkhan'ın gelirini Fransa'da tutuklu bulunan Ilıch Ramirez Sanches'e (Çakal Carlos) adadığı Dünya'nın okunabilir en küçük kitabının yeni baskısı okuyucularıyla buluşuyor. 3. baskısı tükenen "Aşktan Sonra Hüzün" adlı şiir yapıtının yeni baskısı daha da küçülmüş olarak Etki Yayınları tarafından piyasaya sürüldüğü. Işıkhan, daha önce Azerbaycan Minyatür Kitaplar Müzesi'ne kabul edilen ve Müzede Türkiye'yi temsil eden yapıtın okuyucular tarafından ilgiyle karşılandığını bu nedenle daha önceki baskıya göre en ve boyu 2 mm. küçülen kitabın 4. baskısını yaptıklarını ifade etti.

Işıkhan, 30 ve 31 Aralık 2013 tarihlerinde Konak Kemeraltı girişinde Yavuz Kitabevi'nde yapılacak imza gününde minyatür kitabın okuyucularıyla buluşacağını, yeni yılın en güzel armağanı olarak okuyucuların kitaplığında özgün yerini koruyacağını bu özgün ve farklı kitabın Dünya'nın her yerinde ilgiyle karşılandığını dile getirdi. Işıkhan,hedefinin daha küçük bir yapıt yayınlayarak okuyucuyu şaşırtmak ve kendi alanında ilk olma özelliğini daha geniş bir kitleyle paylaşmak, küçülen Dünya'nın kaybolmakta olan kültürel değerlerine ilgiyi çekmek olduğunu sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Minyatür Kitap Daha da Küçüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement