Miyuki Konnai: Evimde Gibiyim - Son Dakika
Güncel

Miyuki Konnai: Evimde Gibiyim

Miyuki Konnai: Evimde Gibiyim

Van'da meydana gelen depremde yıkılan Bayram Oteli enkazından sağ kurtulan Japonya yardım kuruluşunda gönüllü çalışan Miyuki Konnai, "Burada sanki evimde gibiyim." dedi.

31.01.2012 17:13

Van'da 9 Kasım'da meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki sarsıntıda yıkılan Bayram Oteli enkazından sağ kurtulan Japonya yardım kuruluşunda gönüllü çalışan Miyuki Konnai, depremde hayatını kaybeden ekip arkadaşının adını taşıyan Bahçelievler Belediyesi'nin Dr. Atsushi Miyazaki Trafik Eğitim ve Sivil Savunma Parkı'na ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Miyuki Konnai, "Burada sanki evimde gibiyim. Miyazaki ailesi ve şahsım adına size çok teşekkür ediyorum." dedi.

Yardım gönüllüsü Miyuki Konnai ziyaretinin kendilerini çok duygulandırdığını belirten Belediye Başkanı Osman Develioğlu da "Ülkemize canlarıyla hizmet edenleri, asla unutmayız. Türk Milleti'nin varlığını yücelten ve bu uğurda Van'lı kardeşlerimize hizmet ederken vefat eden Atsushi Miyazaki sonsuza kadar bağrımızda yaşayacaktır. Merhumun çalışma arkadaşı Miyuki Konnai'nin de vefasına teşekkür ediyor, Türk-Japon dostluğunun en güzel örneğini göstermesinden de onur duyuyoruz" diye konuştu.

- İstanbul/ Bayrampaşa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Miyuki Konnai: Evimde Gibiyim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement