Mmp'den Bir İddia: "Savunma Sanayi Müsteşarı Hükümete Komplo Peşinde" - Son Dakika
Güncel

Mmp'den Bir İddia: "Savunma Sanayi Müsteşarı Hükümete Komplo Peşinde"

Mmp\'den Bir İddia: "Savunma Sanayi Müsteşarı Hükümete Komplo Peşinde"

Milliyetçi Muhafazakar Parti (MMP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Savunma Sanayi Müsteşarı Murad Bayar'ın "Hükümete komplo peşinde" olduğunu iddia etti.

15.01.2013 14:35

Milliyetçi Muhafazakar Parti (MMP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Savunma Sanayi Müsteşarı Murad Bayar'ın "Hükümete komplo peşinde" olduğunu iddia etti.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, Savunma Sanayi Müsteşarı Bayar'ın "Hükümete komplo peşinde" olduğunu ileri sürdü. İsrail ile yürüyen savunma projelerinde offset (Ticari Karşılık Doldurma) anlaşmaları çerçevesinde İsrail'de istihdam edilen Türk vatandaşlarının 30 Nisan 2013 tarihi itibariyle, Türkiye tarafından verilen süreye bağlı olarak çalışma sürelerinin dolacağını hatırlatan Yılmaz, şu iddiada bulundu:

"Yeni uzatma talebi için İsrail tarafı hiçbir sorun çıkartmazken, Savunma Sanayi Müsteşarı Murad Bayar özellikle konu hakkında haksız fiil ile sorun oluşturup 10 yıldır projeler kapsamın istihdam edilen Türk vatandaşların İsrail de ruhsatsız kalıp sınır dışı edilmelerinin alt yapısını hazırlıyor. İsrail Türkiye ilişkilerinin de onarılacağına inandığımız bir süreç beklentisi içindeyken Müsteşarın bu tutumu hükümete karşı bir komplo niteliğindedir." - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mmp'den Bir İddia: 'Savunma Sanayi Müsteşarı Hükümete Komplo Peşinde' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement