Monopoly'nin Klasikleşmiş Piyonlarından Biri Oyundan Çıkıyor - Son Dakika
Güncel

Monopoly'nin Klasikleşmiş Piyonlarından Biri Oyundan Çıkıyor

Monopoly\'nin Klasikleşmiş Piyonlarından Biri Oyundan Çıkıyor

Monopoly tutkunları dünya çapında gerçekleşecek oylama ile oyuna veda edecek olan piyonu ve onun yerine oyuna girecek yeni piyonu belirleyecek!

14.01.2013 08:22  Güncelleme: 11:55

Dünyanın en popüler emlak ticareti oyunu Monopoly'nin, oyunun yaratıldığı 1935 yılından beri oyunda olan Yarış Arabası, Şapka, Yüksük, Bot, Amiral Gemisi, Ütü ve 1950'li yılların başında oyuna dahil olan İskoç Köpeği ve El Arabası piyonlarının kaderi Monopoly hayranlarının elinde! Monopoly hayranları 9 Ocak – 5 Şubat 2013 tarihleri arasında en sevdikleri Monopoly piyonunu kurtarmak için Facebook.com/Monopoly üzerinden gerçekleşecek dünya çapındaki oylamaya katılacak. En az oyu alan klasik piyonlardan biri oyundan çıkarken, en çok oyu alan yepyeni bir piyon oyuna girecek.

"Yüksük", "Yarış Arabası"nı geride bırakabilir; "El Arabası", "Amiral Gemisi"ni oyun dışına itebilir. En sevdiğiniz, onsuz Monopoly oynayamam dediğiniz uğurlu piyonunuz sonsuza dek oyuna veda edebilir! İşinizi şansa bırakmak istemiyorsanız favori piyonunuzu kurtarmak için 5 Şubat 2013 tarihine kadar Facebook.com/Monopoly adresinden her gün oy verin! Ayrıca Facebook ve Twitter üzerinden paylaşacağınız resim ve videolar ile sevdiğiniz piyonu kurtarmak adına kampanya düzenleyebilir, kampanyanızı #piyonunukurtar hashtag'i ile destekleyebilirsiniz.

Günümüz Monopoly hayranlarını yansıtacak olan yeni piyon da yine sizin oylarınız ile belirlenecek! "Elmas Yüzük", "Gitar", "Oyuncak Robot", "Kedi" ve "Helikopter" piyonları en çok oyu alıp oyunun bir parçası olabilmek için Monopoly tutkunlarının oylarını bekliyor. Oylama sonucu kazanan piyon, 2013 Şubat ayında New York'ta yapılacak oyuncak fuarında açıklanacak ve yeni piyonlu Monopoly 2013 yılının 2. yarısında raflarda yerini alacak.

"Piyonlar Monopoly oyununun en ikonik parçaları ve Monopoly severlerin favori piyonları ile arasında duygusal bir bağ olduğunu da çok iyi biliyoruz" diyor Eric Nyman, Hasbro Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Global Marka Lideri. "Oyundaki piyonlardan birisini yenisiyle değiştirmeye karar verdiğimizde, bu sürece hayranlarımızı dahil etmemiz gerektiğini biliyorduk. Hangi ikonik piyonun "Kodese Gireceğini" ve hayranların, hangi yeni piyonu dünyanın en popüler oyunlarından birinin parçası yapacağını görmek için sabırsızlanıyoruz".

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Monopoly'nin Klasikleşmiş Piyonlarından Biri Oyundan Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement