Müezzinoğlu: İdam Edilen Adnan Menderes Değil Milletin İradesiydi (2) - Son Dakika
Güncel

Müezzinoğlu: İdam Edilen Adnan Menderes Değil Milletin İradesiydi (2)

Müezzinoğlu: İdam Edilen Adnan Menderes Değil Milletin İradesiydi (2)

Bakan MÜEZZİNOĞLU GEMLİK'TE OKUL AÇTI Bursa temaslarını sürdüren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gemlik'teki Ali Kütük Orta Okulunu'nun binasının açılış törenine katıldı.

08.05.2015 20:31

Bakan MÜEZZİNOĞLU GEMLİK'TE OKUL AÇTI

Bursa temaslarını sürdüren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gemlik'teki Ali Kütük Orta Okulunu'nun binasının açılış törenine katıldı. Bakan Müezzinoğlu, törende yaptığı konuşmada, öğrencilere başarılı olmaları için nasihatlerde bulundu.

Türkiye'nin bir milyondan fazla çocuğu ve genci olduğunu söyleyen Bakan Müezzinoğlu, "Gençlerimizin daha iyi mekanlarda daha iyi imkanlarla daha özgür düşünebilecekleri ve üretebilecekleri alanları yapmak için çalışıyoruz. Onları kontrol eden onları kalıplara sokan değil, özgür düşünebildiklerini uygulayabilen noktaya taşıyabilelim. Gençlerle bir arada olduğumda gençlere hep söylediğim bir nasihat var. Buradan tekrar gençlerimize seslenmek istiyorum sevgili gençler; öz değerleriniz olsun, öz saygınız olsun, öz güveniniz olsun" ifadelerini kullandı.

SEÇİMLER YATIRIMLARIMIZI AKSATIYOR

Bursa Tabip Odasının yarın temeli atılacak olan Bursa Şehir Hastanesiyle ilgili, 'seçim yatırımı yapıyorlar' eleştirilerine yanıt veren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Türkiye'de her bir buçuk yılda seçim oluyor. Aslında seçimler yatırımlarımızı aksatıyor. bazılarının aklı bu hastaneleri almıyor. Bazıları anlasa bile bu millete yakıştıramıyor, bunu CHP yapıyor" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NU ELEŞTİRDİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Bakan Müezzinoğlu, "İstanbul-Gebze-Bursa- İzmir otoyolu. Bu otoyolun günlük harcaması 4 milyon dolar. Ey Kılıçdaroğlu, her gün bir otoyola 4 milyon dolar yatırım yapılmasını senin ekonomi anlayışın çözebilir mi? SGK'da neler yaptığını bu millet çok iyi biliyor. Millet bir gripin almakta zorlanıyordu. Reçeteye 4 ilaç yazıyorlardı. İkisini alabiliyordun, ikisini de nerden bulursan bul. SSK hastanelerinde kuyruklar almış başını gidiyordu" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Müezzinoğlu: İdam Edilen Adnan Menderes Değil Milletin İradesiydi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement