Muhtar Şeker: "Hizmete Susamıştık" - Son Dakika
Güncel

Muhtar Şeker: "Hizmete Susamıştık"

Muhtar Şeker: "Hizmete Susamıştık"

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesindeki Mıdıklı Mahallesi'nin bağlısı olan Kavakalanı'na yeterli içme suyu temin edebilmek için yeni sondaj çalışması başlattı.

06.06.2018 15:59

Mahalle Muhtarı Şeker, yıllardır hizmete susadıklarını ifade ederek yatırımlar için teşekkür etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki tüm yerleşim yerlerine sağlıklı ve yeterli içme suyu temini amacıyla yoğun sondaj programını sürdürüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Selendi ilçesindeki Mıdıklı Mahallesi'nin bağlısı olan Kavakalanı'nda da yeni bir sondaj çalışması başlattı. Mevcut sondaj kuyusundaki su seviyesinin düşmesi nedeniyle başlatılan çalışmada 200 metre uzunluğundaki kuyu delgisi hızla devam ediyor. İnşaat işlerinin bitirilmesine müteakip, deneme pompası takılarak suyun verimi tespit edilecek.

Mıdıklı'da büyük değişim

Mıdıklı Mahalle Muhtarı Ali Şeker, "Kavakalanı bağlımız, Mıdıklı mahallemizin en dağlık bölgesinde yer alıyor. Aramızdaki mesafe 15 kilometre civarında vardır. Bu yüzden de içme suyu sondajı ve pompası ayrı. Şuanda çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah en yakın zamanda suyumuz çıkar da mahalle sakinlerimiz rahat eder. Genel anlamda hizmetlerden zaten çok memnunuz. Yıllardır hizmete susamış Mıdıklı, Cengiz Başkanımızın talimatları ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'un gayretleriyle büyük bir değişim içine girdi. Altyapısıyla, üstyapısıyla yenilendi. Mıdıklı halkı olarak tüm bu hizmetlere vesile olan herkese çok teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhtar Şeker: 'Hizmete Susamıştık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement