Musa Çolak'tan Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Musa Çolak'tan Ziyaret

Musa Çolak\'tan Ziyaret

Vali Musa Çolak, 120 yaşındaki vatandaşı, evinde ziyaret etti.

18.06.2012 16:03

Siirt Valisi Musa Çolak, 'Babalar Günü' kapsamında, İlimiz merkez Ulus mahallesinde ikamet eden 120 yaşındaki Hasan Gezer adlı vatandaşı, evinde ziyaret ederek, ayni ve nakdi yardımlarda bulundu.

Hasan Gezer adlı vatandaşın babalar gününü kutlayarak, ellerini öpen Vali Musa Çolak, "Ziyaret sırasında, Hasan Gezer ve aile bireyleri ile sohbet ederek, ailenin talep ve sorunlarını dinledi.

Aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturan babalarımızı, sadece özel günlerde değil, kendilerini her zaman hatırlamalı, gönüllerini hoş tutmalı, onlara sevgi, saygı ve hoşgörü ile davranılması gerektiğine vurgu yapan, Vali Musa Çolak, "Hasan dedemiz, 120 yaşında olmasına rağmen, sağlıklı ve kendi ihtiyaçlarını giderebiliyor, aile bireyleri tarafından da kendisine iyi bakılıyor, Hasan dedemizin bu anlamlı gününü kutluyor, kendisine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum." dedi.

İnancımız gereği, Anne ve baba hakkının, kutsal olduğunu ifade eden Vali Musa Çolak, "Gezer ailesine ayni ve nakdi yardımlarda bulunarak, Hasan Gezer ile yakından ilgilendi. Bu Vatana, bu millette onlarca hayırlı evlat yetiştiren böyle vefalı babalarımızın her zaman başımızın üzerinde yerleri vardır. Kendilerine ne kadar hizmet etsek azdır.Anne ve babalarımıza yardım etmek, kendilerine saygıda kusur etmemek, aynı zamanda inancımızın da bir gereğidir. Yaşlılarımıza, engellilerimize, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, devletimizin ve hükümetimizin yapmış olduğu yasal mevzuattaki değişikliklerle, yaşamlarını insan onuruna yakışır bir şekilde sürdürmeleri yönünde önemli yasal düzenlemeler de yapılmıştır." diye konuştu.

Hasan Gezer ve aile bireyleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Vali Musa Çolak' a teşekkür etti.

Vali Musa Çolak' ın aile ziyaret Programına, Sosyal yardımlaşma Vakfı müdürü Aydın Şakar ve vakıf çalışanları da hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Musa Çolak'tan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement