MÜSİAD Toplantısı Kahvaltıda Yapıldı - Son Dakika
Güncel

MÜSİAD Toplantısı Kahvaltıda Yapıldı

MÜSİAD Toplantısı Kahvaltıda Yapıldı

Sakarya MÜSİAD haftalık değerlendirme Toplantısını Kahvaltı ile gerçekleştirdi.

30.12.2011 16:03

MÜSİAD Sakarya Şubesi Yönetimi; Halit İnci Başkanlığı'nda İsmail'in Yeri'nde bir araya gelerek; 2011'i de gözden geçirip, 2012 projeleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

KARAÇAM'DA BİR ARAYA GELDİLER

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Yönetimi; Halit İnci Başkanlığı'nda Karaçam'da bulunan MÜSİAD Üyesi Vedat Baltaoğlu'na ait Bolu Dağı İsmail'in Yeri Karaçam Tesisleri'nde kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek; ev sahipliğini yaptığı 75'inci GİK'i değerlendirdi.

2011'i de gözden geçiren MÜSİAD; 2012 projeleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundu. 2011 yılı içerisinde yaptıkları faaliyet, ziyaret, konferans, gezi, GİK, sunum ve toplantılar ile ilgili değerlendirmede bulunan MÜSİAD Sakarya Şubesi Yönetimi; 2012 yılında da gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında da karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci'nin Başkanlığında İsmail'in Yeri Karaçam Tesisleri sahibi Vedat Baltaoğlu'n da ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıya; Başkan Yardımcıları İrfan Püsküllü, Enver Tok, Ömer Faruk Kara, Yönetim Kurulu Üyeleri Semih Gülşan, Zafer Boz, Ünal Ülkü, Muhammet Çapoğlu, Baki Kır, Salih Bakkaloğlu, Sabit Çelik, Ahmet Genç ile Şube Müdürü Enis Aksoy, Şube Sekreteri Ömer Faruk Yaman ve Basın danışmanı Levent Candan katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MÜSİAD Toplantısı Kahvaltıda Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement