Mustafa İçin Umutlu Bekleyiş - Son Dakika
Güncel

Mustafa İçin Umutlu Bekleyiş

Mustafa İçin Umutlu Bekleyiş

Ağır Yaralanan Mersin İdmanyurdu'nun Futbolcusu Mustafa Aydın İçin Sevenleri Hastanede Umutlu Bekleyişe Başladı.

28.09.2010 17:11

İZMİR'de Karşıyaka ile yaptıkları maçın ardından mankenlik yapan nişanlısı Müge Bayrak'la geçirdikleri trafik kazasında ağır yaralanan Mersin İdmanyurdu'nun futbolcusu Mustafa Aydın için sevenleri hastanede umutlu bekleyişe başladı. Aydın'ın kaza haberini aldıktan sonra Hollanda'dan gelen dayısı Yılmaz Erzincan, doktorların vereceği umutlu haberi beklediklerini söyledi. Bu arada Mustafa Aydın ile hastanede hayatını kaybeden nişanlısı Müge Bayrak'a yapılan kan testlerinde alkol çıkmadı.

Kaza, dün (pazartesi) saat 03.00 sıralarında İstihkam Okulu Eğitim Merkez Komutanlığı önünde meydana gelmişti. Karşıyaka ile 0 -0 biten karşılaşmada 90 dakika stoper olarak forma giyen 24 yaşındaki Mustafa Aydın, karşılaşmanın ardından maç için özel olarak İstanbul'dan gelen Rönesans mankenlik ajansına bağlı nişanlısı 21 yaşındaki Müge Bayrak ve bazı futbolcu arkadaşları dolaşmak için dışarıya çıkmıştı. Bir süre Kordon'da dolaşan Mustafa Aydın, daha sonra nişanlısının kız arkadaşını Urla ilçesindeki evine bırakmak için aynı takımda oynayan futbolcu arkadaşı Fatih Egedik'in babasına ait aracı ödünç olarak alarak yola çıktı. Mustafa Aydın, dönüş yolunda maçtaki yorgunluktan ve aşırı hızdan, yağmuun da etkisiyle yönetimindeki 35 HE 088 aracın hakimiyetini kaybedip yoldan çıkarak ağaca çarpmıştı. Ağır yaralı hastaneye kaldırılan Müge Bayrak hayatını kaybetmiş, Mustafa Aydın ise yoğun bakım ünitesine yatırılmıştı.

YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Sağlık durumunda herhangi bir düzelmenin olmadığı bildirilen Mustafa Aydın'ın kaza haberinin ardından Hollanda'da yaşayan yakınları ile İstabul'daki ablaları İzmir'geldi. Üzüntülü oldukları gözlenen ve soruları yanıtsız bırakan ablaları Öznur Aydın Uzun ile İlknur Aydın, sık sık telefonla görüşüp gözyaşı dökerek yakınlarına telefonla Mustafa Aydın'ın sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri aktardı. İstanbul'da bulunan Anne Fikriye Aydın'ın ise, tansiyon rahatsızlığından dolayı İzmir'e getirilmediği öğrenildi.

Aile adına açıklama yapan Hollanda'da yaşayan dayısı Yılmaz Erzincan ''Acı haberin ardından hemen yanına geldik. Burada doktorlardan gelecek umutlu haberi bekliyoruz. Kendisiyle maçtan sonra konuştum bana otelde bulunduğu söyledi. Onu tekrar yeşil sahalarda görmek istiyoruz' dedi.

Mutafa Aydın'ın menajeri Olgun Karamanoğlu da, ''Kaza haberini bana polisin ulaştığı ablaları verdi. Hemen takım arkadaşlarından Kerem'e ve yöneticilerine bildirdim. Doktorlar Mustafa Aydın'ın uyutulduğunu sağlık durumunda bir gelişmenin olmadığını söylediler. Dualarımız onun için. Genç yaşta önemli takımlarda futbol oynadı. Aynı başarılarına kaldığı yerden devam etmesini bekliyoruz' dedi.

Mustafa Aydın'la birlikte Zeytinburnu Spor'da futbola başlayan Çanakkale Dardanel Sporlu arkadaşı Mesut Saray'da, kaza haberinin ardından hastaneye gelerek aileye destek verip, arkadaşının sağlık durumu hakkında bilgi adı.

MUTLULUK HAYALLERİ YARIM KALDI

Trafik kazasında hayatını kaybeden manken Müge Bayrak ile hastanede yaşam savaşı veren Mustafa Aydın'ın dillere destan aşkı da yarım kaldı. Mustafa Aydın'ın Karşıyaka formasını giydiği sırada o zamanlar İzmir'de mankenlik yapan Müge Bayrak ile arkadaş toplantısında tanıştığı, daha sonra da aralarında büyük bir aşk başladığı öğrenildi. Mustafa Aydın'ın maçlarını kaçırmamaya çalışan Müge Bayrak'ın İzmir'e de yine nişanlısının maçını seyredip destek vermek için geldiği bildirildi. Yaklaşık bir yıldır nişanlı olan çiftin arkadaşları evlilik hayalleri kurduklarını söyledi.

ALKOL KULLANMAMIŞLAR

Bu arada kazanın ardından hastaneye getirilen yaralılardan kimin aracı kullandığının belirlenmemesi üzerine Mustafa Aydın ve Müge Bayrak'tan kan örnekleri alındığı, test sonunda her ekisinin de alkol kullanmadıkları ortaya çıktı. Polisin kazayla ilgili soruşturmasının da devam ettiği bildirildi.

GÖRÜTÜ DÖKÜMÜ:

Hastaneden çekilen görüntü.

Mustafa Aydın'ın ablalarının çekilen görüntüsü.

Menejeri Olgun Karamanoğlu ile yapılan röpörtaj

Dayısı Yılmaz Erzincan ile yapılan röpörtaj.

Futbolcu arkadaşı Mesut Saray'la yapılan röpörtaj.

Detay görüntü.

Haber: Taylan YILDIRIM/ İZMİR (DHA) Kamera: Hakan GÜNGÖRDÜ

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mustafa İçin Umutlu Bekleyiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement