Müyesser Yıldız Basın Konseyi'nde - Son Dakika
Güncel

Müyesser Yıldız Basın Konseyi'nde

Müyesser Yıldız Basın Konseyi\'nde

Terör örgütü kurmak ve yönetmek suçuyla 16 ay silivri cezaevinde tutuklu kalan ve geçtiğimiz günlerde serbest bırakılan gazeteci Müyesser Yıldız, Basın Konseyi'ni ziyaret etti.

21.06.2012 13:52

Terör örgütü kurmak ve yönetmek suçuyla 16 ay silivri cezaevinde tutuklu kalan ve geçtiğimiz günlerde serbest bırakılan gazeteci Müyesser Yıldız, Basın Konseyi'ni ziyaret etti.Yıldız bu arada Basın Konseyi'ne üye oldu, kendisine ziyarette rozet,kalem ve plaket verildi.

Silivri Cezaevi'ndeki tutukluluk günlerinden sonra özgürlüğünün tadını çıkaramadığını, geride çok sayıda arkadaşının tutuklu kaldığını söyleyen Müyesser Yıldız "Bedenim dışarıda ama ruhum içerde kaldı. Onlar özgür kalıncaya kadar mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

Müyesser Yıldız, Basın Konseyi Başkanı Orhan Birgit, İkinci Başkan Kenan Akın, Yüksek Kurul Üyeleri Pınar Türenç, Nurşen Mazıcı ile Genel Sekreter Hasan Sınar'a tutukluluk günlerini anlatırken, "Üç gündür dışarıdayım ama hala gökyüzüne bakamıyorum. Toprağın kokusunu alamıyorum. Ben 16 ay özgürlüğümden uzak kaldım. ya 4-5 yıldır içeride tutuklu kalanlar ne yapsınlar, suçumuz neydi, anlayamadık" diye konuştu. - İstanbul/ Şişli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Müyesser Yıldız Basın Konseyi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement