Nazilli Belediye Başkanı Vatandaşları Sıcaklık ve Yangın Riskine Karşı Uyardı - Son Dakika
Güncel

Nazilli Belediye Başkanı Vatandaşları Sıcaklık ve Yangın Riskine Karşı Uyardı

Nazilli Belediye Başkanı Vatandaşları Sıcaklık ve Yangın Riskine Karşı Uyardı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, tüm Türkiye'de etkisini gösteren bunaltıcı sıcaklar nedeniyle vatandaşları sıcak çarpması ve yangın gibi risklere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Özcan, aşırı sıcaklarda dışarıya çıkmamayı, orman yangınlarına karşı da dikkatli olmayı tavsiye etti.

23.07.2023 10:47

Bunaltıcı sıcaklar tüm Türkiye'de etkisini göstermeye devam ederken Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan vatandaşları sıcak çarpması, yangın gibi risklere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Meteoroloji verileri sıcak hava dalgasının ciddi anlamda etkili olacağını ve oluşabilecek sıkıntıları önlemek için daha dikkatli olunması konusunda çalışmalarına devam ediyor. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan "Aşırı sıcaklar tüm Türkiye'de etkili olmaya devam ediyor. Hemşehrimizin bu aşırı sıcaklarda dikkat etmelerini ve gerekmedikçe dışarıya çıkmamalarını tavsiye ediyorum. Geçtiğimiz yıllarda yaşadığımız orman yangınlarına karşıda dikkatli olmalıyız. Sıcak ve nem durumu bu hafta kritik seviyede görünüyor. Piknik alanlarına giden hemşehrimiz yangın riskine karşı dikkatli olmaları gerekmektedir. Küçük bir kıvılcımın nefesimiz olan ormanları ve canlılarımızı yitirmesine sebebiyet vermeyelim" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nazilli Belediye Başkanı Vatandaşları Sıcaklık ve Yangın Riskine Karşı Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement