Nejat Uygur'un Ağlatan Anısı - Son Dakika
Güncel

Nejat Uygur'un Ağlatan Anısı

Nejat Uygur\'un Ağlatan Anısı

Nejat Uygur, katıldığı bir cenaze töreninde "Bir bakmışsınız benim cenazemde başka sanatçılarla röportaj yapmışsınız." ifadelerine yer vermişti.

19.11.2013 09:09  Güncelleme: 10:56

Vefat eden büyük sanatçı Nejat Uygur, 2005 yılında tiyatrocu İsmail Hakkı Şen'in cenaze töreninden sözleriyle sevenlerini duygulandırmıştı.

DUYGULANDIRAN RÖPORTAJ

Bir süredir kaldırıldığı hastanede tedavi gören sanatçı Nejat Uygur tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Uygur, İsmail Hakkı Şen'in cenaze töreninde verdiği bir röportajında sevenlerini duygulandırmıştı.

"BİR BAKMIŞSINIZ BENİM CENAZEMDE.."

Tiyatro sanatçısı Nejat Uygur, tiyatro sanatçısı İsmail Hakkı Şen'in cenaze töreninde verdiği bir röportajında, "Bir bakmışsınız benim cenazemde başka sanatçılarla röportaj yapmışsınız. Gün gelecek bütün tiyatro sanatçıları İsmail Hakkı Şen gibi, benim gibi ölecek. Tiyatro perdesi üstümüze üstümüze yıkılacak. Hatta seyirci üzülmesin. Ben ve benim arkadaşlarım, onların kederini alıp götürecek. Onlara sadece gülmek kalacak" demişti.

"ÖLÜM BENİ HİÇ KORKUTMUYOR"

Ünlü sanatçı aynı yıl verdiği bir başka röportajında, "Askerler cephede ölüyor, benimki de sahnede oyun oynarken olursa mutlu olurum. Ölüm beni hiç korkutmuyor. Yaratan Allah yarattığı gibi günü geldiğinde alacak. Bir gün tiyatronun ışıkları sönecek, zil sesleri susacak ve tiyatro perdesi sonsuza kadar üzerime kapanacak. İşte o zaman giderken tüm üzüntüleriniz yanımda götürerek size sadece kahkahaları bırakacağım" sözlerine yer vermişti.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Nejat Uygur'un Ağlatan Anısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement