Nevşehir Demokrasi Mitinginde 'Dombra'nın Bestecisi Sultanbekov Konser Verdi - Son Dakika
Güncel

Nevşehir Demokrasi Mitinginde 'Dombra'nın Bestecisi Sultanbekov Konser Verdi

Nevşehir Demokrasi Mitinginde \'Dombra\'nın Bestecisi Sultanbekov Konser Verdi

Darbe ve darbecilere karşı demokrasi nöbeti 19. gününde Nevşehir'de devam ediyor.

03.08.2016 02:10

Darbe ve darbecilere karşı demokrasi nöbeti 19. gününde Nevşehir'de devam ediyor. Dombra türküsü ile Türk dünyasında isminden söz ettiren sanatçı Arslanbek Sultanbekov, seslendirdiği parçalarla nöbetteki vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı.

TÜRKİYE, DÜNYAYA VE BİZE ÇOK LAZIM, YAŞASIN TÜRKİYE

Dombra Türküsü ile tüm Türk dünyasında isminden söz ettiren sanatçı Arslanbek Sultanbekov, Kazakistan'da beğeni toplayan türkülerini ekibi ile birlikte seslendirdi.

Kazak yöresel kıyafetleriyle sahne alan sanatçı Sultanbekov, Nevşehir konserinin sonunda, Türkiye'de büyük ilgi ile dinlenen Dombra isimli türküsünü söyledi. Vatandaşların yoğun istekleri sonucunda Dombra türküsünü ikinci kez seslendirdi.

Sanatçı Arslanbek Sultanbekov, Türkiye'de yaşanan darbe girişiminden büyük bir üzüntü duyduğunu belirtti. Sultanbekov, 'Son günlerde Türkiye'de yaşananlardan büyük bir üzüntü duyduk. Türkiye çok güçlü bir ülke. Türkiye'nin tüm dünyaya ve bize çok lazım bir ülke olduğuna inanıyorum. Yaşasın Türkiye dedi.

DEMOKRASİ NÖBETİNDE 'NÖBET AŞI' UYGULAMASI DEVAM EDİYOR

Diriliş Meydanı'nı dolduran vatandaşlara ikram edilen nöbet aşı uygulaması, demokrasi nöbetinin 19. gününde de sürdürüldü. Vatandaşlara etli pilav ve ayran dağıtıldı. Vatandaşlara su ve bayrak dağıtımı, Diriliş Meydanı'ndaki stantta devam etti.

NEVŞEHİR NÖBETİ, TWITTER'DA GÜNDEM OLDU

Bu arada twitter kullanıcıları arasında Nevşehirli vatandaşların demokrasi nöbetine devam ettiğini ortaya koyabilmek amacıyla Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları tarafından 'Nevşehir Nöbette' başlığı altındaki tweet uygulaması, vatandaşlardan büyük bir ilgi gördü.

Bu çerçevede ilk tweet, Belediye Başkanı Hasan Ünver, tarafından atıldı. Kısa bir süre içerisinde twitter de Nevşehir Nöbette başlığı ile atılan tweetler, ilk sıralarda yer aldığı görüldü.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya, Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ile birlikte halkı selamlayan sanatçı Arslanbek Sultanbekov, vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Diriliş Meydanı'nda vatani görevini yapmak üzere askeri birliğine önümüzdeki günlerde teslim olacak Cafer Mert isimli asker adayı için Diriliş Meydanı'nda kurulan platformda, Hafız Mahmut Sami Kemikkıran tarafından asker duası yaptırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nevşehir Demokrasi Mitinginde 'Dombra'nın Bestecisi Sultanbekov Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement