Nevzat Bayhan Kitap Fuarında Konuşacak - Son Dakika
Güncel

Nevzat Bayhan Kitap Fuarında Konuşacak

Nevzat Bayhan Kitap Fuarında Konuşacak

Darülaceze Başkanı ve Gazeteci Yazar Nevzat Bayhan, Ramazan'a özel sohbetiyle 26 Temmuz Cuma akşamı (bugün) Beyazıt Ramazan Sohbetleri'nde bir konuşma yapacak.

26.07.2013 12:29

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından organize edilen ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş.'nin katkılarıyla düzenlenen 32. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı'nda Beyazıt Ramazan Sohbetleri devam ediyor. Ramazan'ın on yedinci günü yapılacak programın sohbet konuğu, gazeteci-yazar, bürokrat kimliği ile tanınan Nevzat Bayhan. 26 Temmuz Cuma akşamı(bugün) saat 18.00'de sohbet çadırında başlayacak olan programda Ramazan'a özel bir sohbet yapacak olan Bayhan, konuşmasının ardından dinleyicilerin sorularını cevaplayacak.

Kültür ve medeniyet alanında eserler kazandıran ve bu sahada birçok başarılı projenin hayata geçirilmesini sağlayan Nevzat Bayhan, 1961 yılında Adıyaman'da doğdu. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde yükseköğrenimini ve yüksek mühendislik eğitimini tamamlayan Bayhan, burslu olarak ABD Rutgers Üniversitesinde dil eğitimi, Stevens Institute Of Technology'de mastır ve doktora çalışması yaptı. 2009 yılında yılın "En İyi Kültür Bürokratı" seçildi. 6 Yıl İBB Kültür A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini başarıyla yürütmüş olan ve kültür elçiliğinin yanı sıra çok sayıda ödülün de sahibi olan Nevzat Bayhan, 2012 yılının Haziran ayından bu yana Darülaceze Başkanlığı'nı sürdürüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nevzat Bayhan Kitap Fuarında Konuşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement