Offshore'un Dünya Şampiyonu Stıhl - Son Dakika
Güncel

Offshore'un Dünya Şampiyonu Stıhl

Offshore\'un Dünya Şampiyonu Stıhl

Mersin'de İstanbul Offshore Kulübü'nce düzenlenen Işıklar Dünya Off Shore 225 Şampiyonası'nda, Kerem Tuncer-Alpay Akdilek ikilisinin kullandığı 'Stıhl' hem dünya, hem de Türkiye şampiyonu oldu.

30.10.2011 18:54

Mersin'de İstanbul Offshore Kulübü'nce düzenlenen Işıklar Dünya Off Shore 225 Şampiyonası'nda, Kerem Tuncer- Alpay Akdilek ikilisinin kullandığı 'Stıhl' hem dünya, hem de Türkiye şampiyonu oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) katkılarıyla organize edilen şampiyonanın final yarışı Barış Meydanı'ndaki denizde gerçekleşti. Şampiyonaya, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, İl Emniyet müdürü Arif Öksüz, İstanbul Off Shore Kulübü Başkanı Uğur Işık, MTSO Başkanı Şerafettin Aşut, MTSO Meclis Başkanı Faik Burakgazi'nin yanı sıra havanın güneşli olmasını fırsat bilen vatandaşlar katıldı.

Sıralama turları sonucunda, 'Stihl', 'Beşiktaş-Miele', 'GSYİAD- Galatasaray', 'YKM Sport', 'Olympique de Marseille', 'Franke" ve 'Lenore' takımlarının katılımıyla start alan şampiyonada pilotlar birincilik için kıyasıya mücadele etti.

Şampiyonanın sonunda Kerem Tuncer-Alpay Akdilek ikilisinin kullandığı 'Stihl' dünya şampiyon oldu. 2'nciliği Murat Leki ve Tuğberk Uca'nın kullandığı 'Beşiktaş-Miele', 3'ncü ise pilotluğunu Francesco Redaelli-Giovanni Cagagni ikilisinin yaptığı 'GSYİAD Galatasaray' takımı elde eti.

Vatandaşların ilgi gösterdiği şampiyonanın Türkiye sıralaması da aynı olurken, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Grand Prix'inde ise 'Stıhl' birinci, 'Beşiktaş-Miele' 2'nci ve 'YKM Sport' 3'ncü oldu.

Şampiyonada dereceye girenlere ödülleri Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, İstanbul Off Shore Kulübü Başkanı Uğur Işık, MTSO Başkanı Şerafettin Aşut, MTSO Meclis Başkanı Faik Burakgazi ve diğer yetkililer verdi.

Vali Güzeloğlu, törende, Mersin'in sporun her alanında geliştiğine işaret ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan da Offshore yarışlarının 2013 Akdeniz Oyunları'nda yer alması için girişim başlatacaklarını kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Offshore'un Dünya Şampiyonu Stıhl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement