Oğuz Berkay Fidan'dan Keşanspor'a Moral Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Oğuz Berkay Fidan'dan Keşanspor'a Moral Ziyareti

Oğuz Berkay Fidan\'dan Keşanspor\'a Moral Ziyareti

Oğuz Berkay Fidan'ın babası Ayhan Fidan'da yarışma telaşı tamamlandığında Keşanspor için her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirtti.

23.01.2012 20:56  Güncelleme: 20:57

"O Ses Türkiye Programı" nda yarışan Keşanlı Oğuz Berkay Fidan, 23 Ocak 2012 Pazartesi günü Keşan Belediyesi Atatürk Stadı'nda, 7 Ocak'ta kampa giderken Alanya'da kaza geçiren ve antrenman için il kez bir araya gelen Keşanspor takımına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Saat 16.00 sıralarında Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile birlikte Keşan Belediyesi Atatürk Srtadı'na gelen Oğuz Berkay Fidan'ın, Keşanspor'a başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere buraya geldiğini belirten Özcan,"Oğuz kardeşlerimize geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerini iletiyor.

Futbolcu kardeşlerim de Oğuz'un başarılı olması için gerekli desteği vereceklerdir. Ben buna inanıyorum. Hepimiz bölgemiz için kenetlenirse sonuçta şehrimiz kazanır. Ben o gözle bakıyorum. Oğlumuza her türlü desteği vermeye hazır olduğumu burada bir kez daha belirtmek istiyorum.Oğuz bizim Keşan'ımızın tanıtımında önemlidir"dedi.

Daha sonra konuşan Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu'da , "Oğuz Berkay'ın bugün Keşanspor'u ziyaret etmesi çok önemli bir mesajdır. Bizler de Oğuz'a gerekli desteği vermeye hazırız. Keşan'ın tanıtımında Oğuz'un önemli bir rolü var. Keşan'ın neyi meşhur var derlerse artık Oğuz'u muzda meşhur demeliyiz.

Oğuz'un babası Ayhan Fidan'da Keşanspor'un kampanyası için Acun Ilıcalı'dan da gerekli desteği isteyecek. Bu konuda da kampanyaya destek aranacak.Oğuz ayrıca 24 Ocak 2012 Salı günü Uzunköprü ve Edirne Belediye Başkanları'nı da ziyaret ederek destek istyecek" şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan Oğuz Berkay Fidan'da," Keşan'dan ilk defa böyle bir şey çıkıyor.Ben kendi adıma mutluyum. Keşansporlu futbolculara başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bana bugüne kadar destek olan herkese teşekkür ediyor ve bu desteklerin devamını da bekliyorum. Ayrıca gelecekte Keşanpor'a yardım amaçlı bir konser verebilirim. Yarışmada bulunan ve gönüllü gelmek isteyen arkadaşlarımızı da Keşan'a getirerek bir konser verebilirim. Gelirini de Keşanspor'a bırakırız" dedi.

Helvacıoğlu, gelecek programlarda Keşanporlu futbolcuların da stüdyoya giderek hem yardım kampanyasının daha iyi duyurulabileceğini hem de Oğuz'a destek olunması gerektiğini vurgulayarak "Bu ziyaret Oğuz ve Keşanspor'un birbirlerine verdiği önemli bir destek ve dayanışmadır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oğuz Berkay Fidan'dan Keşanspor'a Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement