Öldürmek İçin Üç Yıl Bekledi - Son Dakika
Güncel

Öldürmek İçin Üç Yıl Bekledi

Öldürmek İçin Üç Yıl Bekledi

Yaşar CEYLAN / TORBALI, (İzmir) (DHA- İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde, 50 yaşındaki N.Ö., 3 yıl önce evinin bahçesinde görüp yakalayamadığı, başka bir suçtan cezaevine girip son yasal değişiklikle tahliye olan 43 yaşındaki Murat Batı'yı, pompalı)...

04.02.2013 16:16

Öldürmek İÇİN ÜÇ YIL BEKLEDİ

Yaşar CEYLAN/ TORBALI, (İzmir) (DHA- İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde, 50 yaşındaki N.Ö., 3 yıl önce evinin bahçesinde görüp yakalayamadığı, başka bir suçtan cezaevine girip son yasal değişiklikle tahliye olan 43 yaşındaki Murat Batı'yı, pompalı tüfekle öldürdü. N.Ö. olaydan sonra jandarmaya gidip teslim oldu.

Olay, Torbalı İlçesi'ne bağlı Bozköy Köyü'nde dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Aynı köyde yaşayan N.Ö. üç yıl önce iddiaya göre, evinin bahçesinde karşılaştığı Murat Batı'ya tüfekle ateş etti. Kaçan Murat Batı yara almadan kurtuldu. Bu olaydan bir kaç gün sonra da Murat Batı, tartıştığı bir kişiyi bıçakla yaralayınca tutuklandı. Üç yıldır cezaevinde hapis yatan M.Ö., değişen Denetimli Serbestlik Yasası'ndan yararlanıp geçen Perşembe günü tahliye oldu. Cezaevinden çıkan Murat Batı, babası Faik Batı'nın yanına geldi.

EŞİNİ DE YARALAMIŞ

Murat Batı'nın tahliye olduğunu öğrenen N.Ö., dün akşam saatlerinde pompalı tüfeğini alarak evden çıkmak istedi. N.Ö. kendisini engellemek isteyen eşini tüfeğin dipçiğiyle yüzüne vurarak yaraladı.

Murat Batı'nın arkadaşlarıyla oturduğu kahveye giden N.Ö., masadakileri kaldırıp, Batı'ya "Üç yıl önce benim evimin bahçesinde ne arıyordun?" diye sordu. Şaşkına dönen Murat Batı'nın cevap verememesi üzerine de N.Ö. tüfeğini 4 el ateşledi. N.Ö. jandarmaya teslim olurken Murat Batı olay yerinde can verdi. Batı'nın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Acılı baba Faik Batı, "Doğru mu bilmiyorum. Oğlumun bulunduğu kahvehaneye gelip, masadaki arkadaşlarını kaldırmış. Murat'a soru sorduktan sonra da tüfekle ateş etmiş. Benim evladım hiç yere canından oldu" diye konuştu. - İzmir/ Torbalı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öldürmek İçin Üç Yıl Bekledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement