Ölmeden Önceki Son Görüntüsü - Son Dakika
Güncel

Ölmeden Önceki Son Görüntüsü

Ölmeden Önceki Son Görüntüsü

Whitney Houston'un, yaşamını yitirmeden önce çekilen ve son şarkısını seslendirdiği görüntüler ortaya çıktı.

13.02.2012 10:28  Güncelleme: 10:31

Abd'nin California eyaletine bağlı Los Angeles kentinde, Beverly Hiils Hilton Oteli'ndeki odasında küvet içinde ölü bulunan Amerikalı ünlü şarkıcı ve oyuncu Whitney Houston'un, yaşamını yitirmeden önce çekilen ve son şarkısını seslendirdiği görüntüler ortaya çıktı.

"The Bodyguard" adıyla gösterilen filmindeki "I Will Always Love You" (Seni Daima Seveceğim) şarkısıyla Türkiye'de de milyonlarca kişinin gönlüne taht kuran Whitney Houston, son kez yer aldığı sahnede, Kelly Price'a, 'Evet Isa Beni Seviyor' şarkısında kısaca eşlik etmeye çalıştı ancak sesinin rengi ve nefesi şarkıyı bitirmeye yetmedi.

Amerikan medyasında yer alan haberlerde, Grammy Ödülleri için Los Angeles'ta bulunan Whitney Houston'un, son şarkısını söylediği gece kulübünden ayrılırken, 'darmadağın' bir halde olduğu, bileğinde kesik izi görüldüğü ve bacaklarından kan aktığı bilgisi dikkat çekti. Ölüm nedeni henüz kesinlik kazanmayan Whitney Houston'un, odasında bulunan Valium, Xanax, Lorazepam ve başka uyku haplarından oluşan ilaç kokteylinden sonra, banyo küvetinde boğularak öldüğü belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ölmeden Önceki Son Görüntüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement