Orhan Hakalmaz Konserini Binlerce Kişi İzledi - Son Dakika
Güncel

Orhan Hakalmaz Konserini Binlerce Kişi İzledi

Orhan Hakalmaz Konserini Binlerce Kişi İzledi

Osmaniye Belediyesi 5 yıldır düzenlediği Ramazan Etkinlikleriyle birbirinden değerli sanatçıları Osmaniye halkı buluşturmaya devam ediyor.

27.07.2013 12:04

ORHAN HAKALMAZ'DAN OSMANİYE'DE MUHTEŞEM KONSER

Osmaniye Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz akşam sahne alan Türk Halk Müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz, binlerce kişiye muhteşem bir konser verdi. Teravih namazının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda Orhan Hakalmaz'ın sahneye çıkmasıyla coşku doruğa yükseldi.

Etkinlik alanını dolduran muhteşem kalabalık karşısında son derece mutlu olan sanatçı sesiyle olduğu kadar mütevazılığı ile de izleyenleri kendisine bir kez daha hayran bıraktı. Kadife sesiyle, muhteşem Türkçesi ile türkülere hayat veren Hakalmaz, Türkiye'nin çeşitli yörelerine ait söylediği birbirinden değerli eserlerle Osmaniyelilere uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşattı. Orhan Hakalmaz hareketli türküleriyle vatandaşları coştururken, duygusal türküleriyle de yüreklere hitap etti. Mutlu Şehir Osmaniye'de konser vermekten mutlu olduğunu dile getiren Hakalmaz, kendisini Osmaniyelilerle buluşturan Belediye Başkanı Kadir Kara'ya ve konserine yoğun ilgi gösteren Osmaniyelilere teşekkür ederek Ramazanlarını kutladı. Orhan Haklamaz, Osmaniyeli bir yazar olan Bestami Yazgan'ın yazdığı şiiri türkü olarak okudu.

Belediye Başkanı Kadir Kara, yaptığı selamlama konuşmasında "Güzel Türkçemizi en güzel kullanan sanatçılarımızdan biri olan Sn. Orhan Hakalmaz'ı sizlerle buluşturmanın onurunu yaşıyorum. Çok güzel bir geceydi. Türkülerle eğlendik, Türkülerle duygulandık. Yürekten kopup gelen ve bu güzel seste anlam bulan bu muhteşem türkü gecesi için kendisine çok teşekkür ederim" dedi.

Daha sonra ise Osmaniye halkına hitaben yaptığı konuşmasında Başkan Kadir Kara, "Bu can bu bedende olduğu müddetçe, halkımız hizmet yetkisini verdiği sürece Yüce Allah'ın izni ile sizlere hizmet etmenin onurunu yaşayacağım. Bu can Osmaniye uğrunda feda olsun"dedi.

Konsere katılan ve Orhan Hakalmaz'ın türküleriyle doyasıya eğlenen vatandaşlar da Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'ya teşekkürlerini bildirdiler. Konserin sonunda ise sanatçı Orhan Hakalmaz'a Başkan Kadir Kara tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Konseri Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'nın yanı sıra MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Eroğlu, Kadın Kolları Başkanı Selma Yücel ile binlerce Osmaniyeli izledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Orhan Hakalmaz Konserini Binlerce Kişi İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement