Orion’dan Kadınlara Özel Seminer Ve Etkinlikler - Son Dakika
Güncel

Orion’dan Kadınlara Özel Seminer Ve Etkinlikler

Orion’dan Kadınlara Özel Seminer Ve Etkinlikler

Orion, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Kadın Sağlığı Üzerine Bir Dizi Seminer Düzenledi.

09.03.2011 20:58  Güncelleme: 21:00

Orion, 8 mart dünya kadınlar günü dolayısıyla kadın sağlığı üzerine bir dizi seminer düzenledi. Son yıllarda artış gösteren meme kanseri, ağrısız doğum yöntemi olan epidural anestezi ve ileri yaşlardaki kadınlarda görülen idrar kaçırma konularında düzenlenen seminerler Tekirdağ Yaşam Hastanesi uzman doktorları tarafından verildi. Seminere katılan kadınlara ayrıca Tekirdağ Yaşam Hastanesi'ndeki tüm bölümlerde ücretsiz muayene olabilecekleri kuponlar hediye edildi. Seminere katılan 3 kişiye de Anadolu Jet tarafından gidiş-dönüş uçak bileti verildi.

Orion Alışveriş Merkezi, özellikle son yıllarda artış gösteren meme kanserine dikkat çekmek ve önlem alınmasını sağlamak amacıyla "Meme Kanseri Bilgilendirme Semineri", daha sağlıklı olan normal doğum yapılmasını yaygınlaştırmak amacıyla "Ağrısız Doğum - Epidural Anestezi Semineri" ve ileri yaşlardaki kadınlarda görülen idrar kaçırma rahatsızlığı konularında seminer düzenledi.

Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Yaşam Hastanesi işbirliğiyle düzenlenen seminerler, 8 Mart Salı günü Orion üst katındaki etkinlik salonunda gerçekleştirildi. Tekirdağ Yaşam Hastanesi Anestezi Uzmanı Dr. Emine Özdemir, Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Cem Aykent ve Üroloji Uzmanı Op.Dr. Gülhan Yılmaz tarafından yapılan sunumlarda kadınlarla önemli bilgiler paylaşıldı ve erken teşhisin önemine dikkat çekildi.

Seminere katılan tüm kadınlara Tekirdağ Yaşam Hastanesi'nde ücretsiz muayene olma imkanı sağlanırken, Anadolu Jet Satış Pazarlama ve Operasyon Sorumlusu Onur Engür tarafından da üç bayana Çorlu-Ankara hattında gidiş-dönüş uçak bileti hediye edildi.

8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla CHP Kadın Kolları yetkilileri de Orion'da kadınlara kırmızı karanfiller dağıtarak, bu anlamlı günü kutladılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Orion’dan Kadınlara Özel Seminer Ve Etkinlikler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement