Osmaniye Kırtasiye Dolandırıcılığı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Osmaniye Kırtasiye Dolandırıcılığı Güvenlik Kamerasında

Kırtasiye dolandırıcılığı güvenlik kamerasındaOSMANİYE'nin Bahçe İlçesi'nde 2 kişinin, boyama kitabı satın alma bahanesiyle girdiği kırtasiyeciyi dolandırması güvenlik kamerasına yansıdı.

15.02.2017 13:08

Kırtasiye dolandırıcılığı güvenlik kamerasında

OSMANİYE'nin Bahçe İlçesi'nde 2 kişinin, boyama kitabı satın alma bahanesiyle girdiği kırtasiyeciyi dolandırması güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay dün Bahçelievler Mahallesi Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı üzerindeki bir kırtasiyecide meydana geldi. İşyerine gelen 2 kişi, boyama kitabı alarak 100 lira çıkartıp ödeme yapmak istedi. Sonra da bozuk paraları olduğunu söyleyip, 100 lirayı geri aldı. Tekrar bozuk paranın yetmediğini söyleyerek yine 100 lira uzattı. Bu sırada kalem ucu isteyen dolandırıcılar, işyeri sahibi Levent Çetin'e uzattığı 100 lirayı tezgahın üstünden farkettirmeden aldı. Ardından da sigara isteyen dolandırıcılar, işyeri sahibinden 100 lira üstü de alıp, ortadan kayboldu.

Bir süre sonra kendine 100 liranın verilmediğini fark eden işyeri sahibinin şikayeti üzerine 2 dolandırıcının yakalanması için polis çalışma başlattı.

Osmaniye Kırtasiye Dolandırıcılığı Güvenlik Kamerasında
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmaniye Kırtasiye Dolandırıcılığı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement