Osmanlı Ocakları Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığı Hizmete Açıldı - Son Dakika
Güncel

Osmanlı Ocakları Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığı Hizmete Açıldı

Osmanlı Ocakları Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığı Hizmete Açıldı

Osmanlı Ocakları Ankara Gençlik Kolları Başkanlığı hizmete girdi.

30.11.2015 18:41

Osmanlı Ocakları Ankara Gençlik Kolları Başkanlığı hizmete girdi.

Osmanlı Ocakları Ankara Gençlik Kolları Başkanlığı, Çayyolu'nda hizmete girdi. Törende Osmanlı Ocakları Kurucu Genel Başkanı Kadir Canpolat, Disiplin Kurulu Başkanı Fatih Atan ve Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Mustafa Kemal Eren birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından kurban kesildi.

Ankara Osmanlı Ocakları İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na atanan Coşkun Menderes Ongan konuşmasında, "Hızla Ankara il genelinde teşkilatlanacağız. Osmanlı medeniyetine susamış bir milletin hızla kendini kültür ve sanat alanında eğitim ve öğretimle yeniden ruhunu şerh edecektir. Buna öncülük yapmaya hazır olan Osmanlı Ocakları, Ankara'nın tüm ilçelerinde teşkilatlanarak faaliyetler gösterecektir" dedi.

Osmanlı Ocakları Gençlik Kolları Genel Başkanı Mustafa Kemal Eren ise, "Tüm yurt genelinde gençlik kolları olarak il il ilçe ilçe atamalar yapıyoruz. Osmanlı Ocakları yurt genelinde devasa bir teşkilat halindedir. Kadın Kolları Genel Başkanlığı, Gençlik Kolları Genel Başkanlığı, Üniversite Genel Başkanlığı gibi dört ayrı genel başkanlıkla toplumun yediden yetmişe tamamına hizmet veren bir teşkilat anlayışıyla Osmanlı medeniyetine hizmet edilmektedir. Ankara Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osmanlı Ocakları Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığı Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement