Özcan Güven Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Özcan Güven Seçim Sonuçları

Özcan Güven Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Vatan Partisi ARDAHAN belediye başkan adayı Özcan Güven oldu.

02.04.2019 12:27

31 Mart seçimlerinde Vatan Partisi ARDAHAN belediye başkan adayı Özcan Güven oldu. Vatan Partisi adayı Özcan Güven, ARDAHAN belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? ARDAHAN belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan Vatan Partisi ARDAHAN belediye başkan adayı Özcan Güven ile ilgili seçim sonuçları ve ARDAHAN belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. Vatan Partisi ARDAHAN belediye başkan adayı Özcan Güven oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte ARDAHAN belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. ARDAHAN aday yarışı ve ARDAHAN seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

ARDAHAN Seçim Bilgileri

  • ARDAHAN belediyesi için toplam sandık sayısının 45 olduğu belirlendi.
  • ARDAHAN belediyesi için açılan sandık sayısının ise 44 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • ARDAHAN belediyesi için katılım oranının ise % 81,43 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • ARDAHAN toplam seçmen sayısının ise 13.454 olduğu belirlendi.
  • ARDAHAN belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 10.955 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

Vatan Partisi ARDAHAN Belediye Başkan Adayı Özcan Güven Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Vatan Partisi ARDAHAN belediye başkan adayı olarak gösterilen Özcan Güven, ARDAHAN yarışında % 1,01 oranında aldığı oy ile 4'nci oldu. Özcan Güven toplamda 105 adet oy sayısına ulaştı.

Vatan Partisi ARDAHAN belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Özcan Güven Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement