Özel Şahin Okulları Tuna Tan'da Buluştu - Son Dakika
Güncel

Özel Şahin Okulları Tuna Tan'da Buluştu

Özel Şahin Okulları Tuna Tan\'da Buluştu

Sakarya Özel Şahin Okulları Ailesi; Geleneksel Öğretmenler Günü Yemeği'nde bir araya geldi.

26.11.2011 16:51

Sakarya Özel Şahin Okulları kurucusu Enis Alagöz tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Öğretmenler Günü yemeği", bu yıl da Tuna Tan Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Gecede yapılan slayt gösterisi ise zaman zaman öğretmenlere duygulu anlar yaşatırken, zaman zamanda kahkaha boğdu.

AİLE ORTAMI

Sakarya'nın en başarılı okulların başında gelen ve aldığı başarılarıyla adını sıkça duyuran Sakarya Özel Şahin Okulları ailesi; her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Öğretmenler Günü Yemeği", bu yıl da Tuna Tan Tesisleri'nde gerçekleşti. Aile ortamında geçen geceye; Başta Okul Kurucusu Enis Alagöz olmak üzere Okulun Genel Koordinatörü Esin Cevrioğlu, Okul Müdürü Bülent Vardar, Turan Işık, okul idareciler,, öğretmenler ve okul aile birliği üyeleri hazır bulundu.

DUYGULU ANLAR

Gecenin açılış konuşmasını yapan Enis Alagöz, eğitimde daima ön planda olan Şahin Okullarının yeni binasına kavuşmasıyla hem akademik hem de sosyal, kültürel ve sportif alanlarda Sakarya'nın ve Türkiye'nin yükselen yıldızı olmaya devam edeceğini vurguladı. Enis Alagöz, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak başarılarının devam etmesini diledi. Açılış konuşmasının ardından Özel Şahin Okulları öğretmenleri için hazırlanan nostaljik bir kısa slayt gösterisi de gerçekleşti. Gecede öğretmenler için hazırlanan sürpriz slayt gösterisinde Özel Şahin Okulları Kurucusu Enis Alagöz, zaman zaman gözyaşlarını tutamayarak, duygulu anlar yaşatırken, bazı slayt gösterisi de öğretmenleri adeta kahkaha boğdu. Yemeğin ardından canlı müzik eşliğinde eğlenen öğretmenler, Özel Şahin Okullarının büyük bir aile olduğunu ve işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdürecekleri mesajını verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özel Şahin Okulları Tuna Tan'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement