P&G ve Migros'tan 'Candan' Teşekkür Konseri - Son Dakika
Güncel

P&G ve Migros'tan 'Candan' Teşekkür Konseri

P&G ve Migros\'tan \'Candan\' Teşekkür Konseri

Migros, P&G Özel Olimpiyatlar Projesi'nin 8. yılında, kampanyaya destek veren tüketicilere özel teşekkür konseri düzenleniyor.

03.01.2012 16:52

Migros, Procter & Gamble (P&G) ve Özel Olimpiyatlar Türkiye Organizasyonu tarafından zihinsel engelli çocuk ve gençleri sporla hayata bağlamak için yürütülen Özel Olimpiyatlar Projesi'nin 8. yılında, kampanyaya destek veren tüketicilere özel teşekkür konseri düzenleniyor. Kampanya döneminde Migros'tan P&G ürünü alarak hem özel sporculara destek olan hem de çekilişe katılan tüketiciler içinden 750 kişi, sanatçı Candan Erçetin'in sahneye çıkacağı "Engel Tanımayanları Destekleyenlere 'Candan' Teşekkür" konserine çift kişilik davetiye kazandı. Konserde izleyenleri özel bir sürpriz bekliyor.

Migros, (P&G) ve Özel Olimpiyatlar Türkiye Organizasyonu iş birliği ile yürütülen Özel Olimpiyatlar Projesi'nin 8. yılında, Migros'tan P&G ürünü alarak Candan Erçetin konserine davetiye kazanan talihliler belli oldu.

2004'ten beri devam eden Özel Olimpiyatlar Projesi'nın hedefi, zihinsel engelli çocuk ve gençleri sporla hayata bağlamak ve ailelerinin yaşamlarında da olumlu etkiler yaratmak. Migros ve P&G'nin düzenlediği kampanya kapsamında her yıl 500 zihinsel engelli sporcuya destek olan toplam 5 milyon duyarlı tüketici, bugüne dek 4000'e yakın özel sporcunun yetiştirilmesine katkı sağladı. Bu yıl da P&G, Migros ve Özel Olimpiyatlar Türkiye Organizasyonu, tüketicilerine teşekkür amacıyla Candan Erçetin'in vereceği "Engel Tanımayanları Destekleyenlere 'Candan' Teşekkür" konserini düzenliyor.

Konserde özel sporcular korosundan sürpriz şarkı

Migros müşterilerine özel olarak düzenlenen konsere gidecek talihlileri belirlemek için 24 Kasım – 7 Aralık 2011 tarihleri arasında Migros Mağazaları veya Sanal Market'ten 15 TL'lik P&G alışverişi yapan tüketiciler arasında bir çekiliş yapıldı. Çekiliş sonucunda 750 kişi, "Engel Tanımayanları Destekleyenlere 'Candan' Teşekkür" konserine çift kişilik davetiye kazandı. 7 Ocak 2012'de İstanbul Kongre Merkezi'nde Candan Erçetin'in vereceği konseri izlemeye gidecek olanları bir de sürpriz bekliyor. Candan Erçetin, özel sporculardan oluşan koroyla beraber konser sırasında sürpriz bir şarkı seslendirecek. Sporcuların müzik konusunda da çok yetenekli olduğunu belirten Candan Erçetin, 8 kız 8 erkekten oluşan 16 kişilik özel sporcular korosu ile 1 aydır prova yapıyor.

Özel sporculara destek kampanyası devam ediyor

24 Kasım 2011'de başlayan tüketici kampanyası 29 Şubat 2012'ye kadar devam edecek. Bu tarihe kadar Migros Mağazaları veya Sanal Market'ten P&G markaları Ariel, Ace, Alo, Fairy, Pantene, Head & Shoulders, Wella Pro Series, Blendax, Koleston, İpana, Oral-B, Prima, Orkid, Gillette ve Duracell alan tüketiciler, zihinsel engelli çocuk ve gençlerin spor yapmasına katkıda bulunmaya devam edecekler. Satılan her P&G ürününden elde edilen gelirin bir kısmı, Özel Olimpiyatlar Türkiye Organizasyonu'na aktarılarak 500 engelli gencin spor yapmasına destek verilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel P&G ve Migros'tan 'Candan' Teşekkür Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement