Patlamada Yaralanan Askerlerin Bazıları Mümleketlerine Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Patlamada Yaralanan Askerlerin Bazıları Mümleketlerine Uğurlandı

Patlamada Yaralanan Askerlerin Bazıları Mümleketlerine Uğurlandı

Afyonkarahisar'da bulunan Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nda meydana gelen patlamada yaralan askerler, otobüslerle memleketlerine uğurlandı.

11.09.2012 02:34  Güncelleme: 09:09

Afyonkarahisar'da bulunan Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nda meydana gelen patlamada yaralan askerler, otobüslerle memleketlerine uğurlandı. Yaralı askerler sargı bezleri ile geldikleri otogardan bir asker tarafından gönderildi.

Afyonkarahisar Mühimmat Depo Komutanlığı'na bağlı Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nda meydana gelen patlamada yaralanan askerler, ifadeleri sona ermesinin ardından olayın beşinci günü memleketlerine uğurlandı. Afyonkarahisar'dan akşam ve gece saatlerinde uğurlanan askerlerin kimisinin ayağı kimisinin de kolunun alçıya alındığı görüldü. Ayağı alçılı olan asker, sekerek otobüsün kalktı perona kadar yürürken, yaralı askerlerin eşyaları, silah arkadaşları tarafından taşındı.

Sağlık durumları ile ilgili sorulan sorulara 'gayet iyiyim' cevabı veren kolu alçıya alınmış olan yaralı bir asker, diğer arkadaşları ile otogarın içerisindeki kafeteryada otobüs saatini bekledi.

Basın mensuplarının görüntü almasından rahatsız olan yaralı askerler, daha sonra otogar polisinin odasında otobüs saatini bekledi.

Otobüse ilk olarak Aksaraylı asker Fatih Yüksel bindi. 23.00 aracı ile otogardan otobüs ile ayrılan yaralı asker Yüksel'i üniformalı bir başka asker uğurladı. İkinci otobüs ise 23.30'da Bursa'ya hareket etti. Ayağı alçıda olan yaralı asker Ufuk Terzioğlu, otobüsler memleketine asker tarafından uğurlandı. 00.30'da ise sekerek otobüse gelen Kilisli Gökhan Güldalı ise memleketine yine nezaretlerinde bulunan bir asker tarafından yolcu edildi.

Yaralı askerler Yüksel, Terzioğlu ve Güldalı'nın yanı sıra; Hasan Boncuk Manisa'nın Akşehir ilçesine, Mustafa Durmaz İstanbul'a, Feti Tuna Trabzon'a, Soner Güleçyüz Konya'ya, Ramazan Yüksel ise İstanbul'a ailesinin yanına gönderildi.

Yaralı askerlerin bazılarının otobüs ile gönderildiği, bazılarının ise ailesi ile memleketlerine gittiği belirtildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Patlamada Yaralanan Askerlerin Bazıları Mümleketlerine Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement