Polis Servisine Hain Saldırı - Son Dakika
Güncel

Polis Servisine Hain Saldırı

Polis Servisine Hain Saldırı

Batman'da 40 polisi taşıyan servis aracına patlayıcılı tuzak kuruldu.

24.01.2013 18:25  Güncelleme: 19:19

Batman'da akşam saat 17.30'da, yaklaşık 40 polisi taşıyan servis aracına patlayıcılı tuzak kuruldu. Servis aracının geçişinden saniyeler sonra meydana gelen patlamada, ölen ve yaralanan olmadı.

Olayın ardından İl Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, olay yerinde incelemede bulundu.

POLİS SERVİSİNE TUZAK KURDULAR

Batman'da, yol kenarına yerleştirilen bombanın, polis servis otobüsünün geçişinden sonra patlatılması sonucu aracın camları kırıldı.

Batman Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisleri taşıyan midibüs, merkeze bağlı Güvercin Mezrası yolundan geçişinden sonra, tahrip gücü yüksek bir patlama meydana geldi. Polisleri taşıyan servis aracının geçişinden saniyeler sonra büyük bir gürültüyle meydana gelen patlama, can ve mal kayıbına yol açmazken; kent merkezinden de duyulan ses paniğe yol açtı.

HAYAT KAYBININ OLMAMASI MUCİZE

Şans eseri herhangi bir can kaybının olmladığı patlama sonrasında güvenlik güçleri operasyon başlattı. Bölgeye sevkedilen takviye ekipler çevrede önlem alırken, patlama yerinde ise inceleme yaptı.

Patlamanın meydana geldiği Güvercin Mezrası yolu güvenlik nedeniyle araç trafiğine kapatıldı.

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Vali Yılmaz Arslan, yaptığı açıklamada, yolun kenarına yerleştirilen tuzaklanmış bombanın patlatılması sonucu otobüsün camlarının kırıldığını belirterek, "Olayda ölen ya da yaralanan yok. Bombanın cinsinin ne olduğu araştırılıyor. Soruşturma sürüyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Servisine Hain Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement