Profesyonel Aşçılar Derneği Eğitim Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Profesyonel Aşçılar Derneği Eğitim Düzenledi

Profesyonel Aşçılar Derneği Eğitim Düzenledi

Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği ,Star Teknik İnoksan Bayii ve Ratıonal beraber şefler ve işletmeler için eğitim düzenledi .

10.12.2013 15:05

Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği olarak Fethiye de bulunan şeflerimizin yeni teknolojilerle tanışmaları ve öğrenmeleri açısından Star Teknik İnoksan bayii ve Ratıonal Fırın firması ile ortak çalışma yaparak Fırın teknoloji ve Pişirmek teknikleri konusunda 15-16 Kasım 2013 tarihlerinde eğitim düzenledik .Star teknik İnoksan bayii Sahibi Tancur KOCAMAN ve ekibine ,Ratıonal Fırın firması Eğitimcimleri Zeynel TAŞ ve İlker ÖZDEMİR e düzenlenen eğitimden dolayı çok çok teşekkür ederiz. Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Onur ARSLAN olarak bu tür eğitimlerle sürekli ilerleyen mesleki anlamda faydası olacak olan son endüstriyel teknolojinin öğrenilmesi gerektiğini ,ve mutfakta yer alacak bu tür yardımcı ekipmanların mutlaka elimiz altında bulunması gerektiğini bildirmek isterim.

Dernek çalışmalarımız arasında ön sıralarda yer alan bu eğitimler şeflerimiz ve otel yöneticileri için çok önemli olduğunu dikkat çekmek isterim. şefler olarak çalıştığımız işletmelerde mutfağımızda gelişen son teknoloji ürünlerin bulunması hem üretim açısından kolaylık , hemde sunulan ürünlerin kalitesi ,besin değeri ve lezzeti açısından çok önemli olduğunu ve ekonomik üretim yapabileceğimizi bildirmek isterim.ekipman eğitimlerine ilerleyen günlerde devam edeceğiz. bu eğitimlere mutlaka işletme sahipleri ,yöneticileri ve şeflerimizi bekliyoruz.

Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği şefler ve çalıştığımız işletmeler için daima iyi , kaliteli ve gelişmeye açık bütün faydalı çalışmaları yaptığını bildirmek isterim.lezzetli günler dileriz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Profesyonel Aşçılar Derneği Eğitim Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement