Protokol'den Rizespor'a Moral Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Protokol'den Rizespor'a Moral Ziyareti

Protokol\'den Rizespor\'a Moral Ziyareti

Rize protokolü Çaykur Rizespor'lu futbolcular ve teknik heyete moral ziyaretinde bulundular.

20.01.2012 11:50

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, İl Garnizon Komutanı Albay Turhan Talu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Mehmet Tesisleri'nde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren futbolcu ve teknik heyete moral ziyaretinde bulundular. Protokolü Ç. Rizespor tesis müdürü Arif Kamburoğlu ve Teknik Direktör Hüseyin Kalpar karşıladı.

Moral ziyaretinde açıklama yapan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar;" İlimizin önde gelen yöneticileri bizleri ziyaret ederek moral verdiler. Yendiğimizde yanımızda olan yöneticilerimizin yenilgide de yanımızda olması çok güzel bir şeydir. Bizlere moral ziyaretinde bulunan Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, İl Garnizon Komutanı Albay Turhan Talu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice'ye teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Ziyarette konuşma yapan Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu; il yöneticileri bir araya gelerek galip geldiğinizde herkes yanınızda olur, bizler mağlup olduğunuzda da birilerinin yanınızda olduğunu bilmeniz açısından bu ziyareti yaptık. Teknik ekip ve futbolculara önümüzdeki maçlarda başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Protokol'den Rizespor'a Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement